Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2019, 15:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mladú Slovenku v Bratislave dobili na smrť. Obeť bola zrejme aj znásilnená

NEWS BRATISLAVA VRAŽDA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Bratislavou otriasla tragická smrť mladej ženy.

V pondelok 11. novembra v ranných hodinách našli medzi Prístavným mostom a mostom Apollo dobitú ženu. Ako informuje TV JOJ, obeť sa nachádzala vo veľmi zúboženom stave a i keď sa snažila komunikovať, trpela veľkými bolesťami.

Záchranári podľa hovorkyne operačného strediska záchranárov Aleny Krčovej uviedli ženu do umelého spánku, no cestou do nemocnice svojím zraneniam podľahla. Zdroje TV JOJ tvrdia, že ženu udierali po členkoch, zlomili jej stavec a zrejme bola aj znásilnená.

Odporúčané
Kriminalista Snopko: Sériový vrah zavraždil moju spolužiačku. Muži zabíjajú častejšie, brutálnejšie sú ale ženy (Rozhovor) Kriminalista Snopko: Sériový vrah zavraždil moju spolužiačku. Muži zabíjajú častejšie, brutálnejšie sú ale ženy (Rozhovor) 21. októbra 2019, 14:53

Cudzie zavinenie nebolo oficiálne potvrdené, súdny lekár ho však nevylúčil a nariadil pitvu. Obeťou vraj bola mladá učiteľka z jazykovej školy. Podľa informácií portálu bratislavských novín malo ísť o 34-ročnú Violu, ktorá sa ešte donedávna nachádzala medzi nezvestnými osobami na webe Patranie.sk.

bratislavsky pristav dobita zena
bratislavsky pristav dobita zena Zdroj: pátranie.sk / screenshot
Domov
Zdieľať
Diskusia