Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2019, 15:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Video z Ruska zachytáva, ako 6-ročný chlapec šoféruje rýchlosťou 130 km/h. Nič neľutujem, syna učím aj strieľať, odkazuje matka

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO
Uložiť Uložené

Nezodpovední rodičia nechali malého chlapca šoférovať v rýchlosti, ktorá mohla ohroziť život.

Internetom sa šíri video, na ktorom máme možnosť vidieť 6-ročného chlapca sediaceho za volantom auta. Spolusediaca matka ho natočila, ako prekračuje rýchlosť až do výšky 130 km/h na verejnej ceste, na ktorej síce nie sú žiadne autá, no 29-ročná  Ruska si po zverejnení videozáznamu aj napriek tomu, pochopiteľne, vyslúžila množstvo veľmi kritických komentárov. 

Agina Altynbayeva z ruského regiónu Tatarstan podľa Daily Mail na nenávistné komentáre reagovala, nie však úplne podľa očakávaní. „Žijem ako chcem, nič neľutujem a som pokojná, nepotrebujem ani vaše komentáre, pretože ste si neskúsili môj život a nemáte právo súdiť ma,“ konštatuje matka 6-ročného cestného piráta. „Som hrdá na to, že moje deti vedia v takom veku šoférovať,“ dodala.

Odporúčané
Slovensko je rajom pre bohatých cestných pirátov. Ak máš peniaze, o vodičák neprídeš Slovensko je rajom pre bohatých cestných pirátov. Ak máš peniaze, o vodičák neprídeš 1. októbra 2019, 15:35

Podľa Fox News dokonca učí svojich synov strieľať zo zbrane, dôvodom je, že im chýba otec, ktorého sa snaží týmto spôsobom nahradiť. Altynbayeva hovorí, že jej veľmi záleží na tom, aby mohla so svojimi deťmi tráviť veľa času. V súčasnosti už v tomto prípade prebieha vyšetrovanie.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia