Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2019, 19:02
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Pedofil na ulici ukradol matke 8-ročné dievčatko. Polícia nemala pri zásahu zľutovanie

NEWS ÚNOS
Uložiť Uložené

Unesené dieťa ihneď na druhý deň vypátrali.

51-ročný pedofil Michael Webb si na ulici vyhliadol 8-ročné dievčatko menom Salem Sabatka, ktorú doslova vytrhol z rúk jej mamy a s uneseným dievčaťom rýchlo odišiel na aute.

Udalosť sa mala podľa Sky News udiať za bieleho dňa v americkom meste Fort Worth. Polícii sa našťastie muža podarilo rýchlo vypátrať a ihneď na druhý deň bola malá Salem opäť voľná.

Dramatická udalosť sa odohrala ešte v máji tohto roku, no verejnosť sa až v nedávno dostala k videu z policajného zásahu. Na ňom vidieť, ako príslušníci polície vytiahnu nahého pedofila z hotelovej izby. Po malom dievčatku však museli ešte chvíľu pátrať. 

Ako sa za moment ukázalo, Salem sa skrývala v koši na špinavé prádlo. Únosca sa mal obeti vyhrážať, že ak nebude ticho, tak ublíži jej, a rovnako aj jej rodine. 51-ročný Webb sa k svojmu činu nakoniec priznal.

Porota nad verdiktom uvažovala len krátkych 10 minút. Súd ho uznal vinným zo sexuálneho napadnutia a únosu, za čo mu vymeral doživotný trest odňatia slobody.

Odporúčané
Madeleine McCannová zmizla ako 3-ročná. Nezvestné dievčatko vyvolalo mediálny ošiaľ, ktorý ničí životy jej najbližším Madeleine McCannová zmizla ako 3-ročná. Nezvestné dievčatko vyvolalo mediálny ošiaľ, ktorý ničí životy jej najbližším 7. augusta 2019, 17:13
Domov
Zdieľať
Diskusia