Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2019, 21:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovák vtrhol do banky a v amoku rozbíjal dvere aj kancelárske zariadenie. Polícia zisťuje, čo spustilo jeho záchvat

NEWS
Uložiť Uložené

V budove banky v Leviciach sa odohrala dráma, ktorú zatiaľ polícia nevie vysvetliť.

Zamestnanci banky v Leviciach svedkami scény ako z akčného filmu. Muž so smetnou nádobou najprv rozbil sklené vchodové dvere a keď sa dostal dnu, poškodil aj ďalšie. Následne bezhlavo ničil aj kancelárske zariadenie, čo zaznamenávajú aj fotografie zverejnené nitrianskou políciou. 

Odporúčané
V nočných vlakoch na Slovensku testujú prítomnosť SBS. Za 7 dní musela ochranka zakročiť 13-krát V nočných vlakoch na Slovensku testujú prítomnosť SBS. Za 7 dní musela ochranka zakročiť 13-krát 20. novembra 2019, 16:10

Bezpečnostná služba upovedomila policajnú hliadku, ktorá nebezpečného muža zadržala a previezla na policajnú stanicu, aby mohol byť k veci vypočutý. Zatiaľ nie je isté, čo bolo príčinou jeho záchvatu hnevu: „Či bol jeho motívom záchvat hnevu, v ktorom ho policajti na mieste našli, alebo nejaký konkrétny súvis s bankou odhalí až vyšetrovanie,“ tvrdí polícia na sociálnej sieti. 

V súčasnosti už bolo začaté stíhanie vo veci pre trestný čin poškodzovania cudzej veci. Výška trestu sa bude odvíjať od škody, ktorú muž v amoku spôsobil, majiteľ ju však zatiaľ nestihol vyčísliť. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia