Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. novembra 2019, 9:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C dissuje slovenský politický systém, korupciu, mafiu a úchylných kňazov. Počúvaj Peroxid 3

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Originálne nosiče z predpredaja už majú fanúšikovia doma, a tak je ideálny čas na vypustenie ďalšej skladby aj so sprievodným vizuálom.

 

Pil Cho očakávané tretie sólo už má doma skoro každý, kto si ho objednal v predpredaji a stihol vyzdvihnúť na pošte. Od utorka nájdeš všetky skladby aj na streamovacích službách, kde máš rovnako možnosť podporiť hlavu Comebackgangu, teraz nám však servíruje nový vizuál – konkrétne ku skladbe Peroxid 3.

Šule a Nefkus sa postarali o záležitosť, ktorá už na prvý pohľad dala zabrať, obzvlášť s prihliadnutím na skutočnosť, že tretie pokračovanie z Pil Cho série kritizujúcej systém má až 6 minút a je rozdelené na tri časti.

Autor skladby v texte poukazuje na korupčné kauzy aj nefunkčnosť politického systému, čo odráža aj vizuálne spracovanie. V prechodoch máme možnosť počuť, ako Marian Kočner nakladá bývalému generálnemu prokurátorovi Dobroslavovi Trnkovi, keď chcel údajnou nahrávkou Gorily vydierať Jaroslava Haščáka. Fotky hlavných osôb zapletených v rôznych kauzách vrátane vraždy novinára Jána Kuciaka preto, pochopiteľne, rovnako nemohli chýbať. 

O hudobné spracovanie sa už tradične postaral Special Beatz.

Odporúčané
Pil C: Zrušil som deal s bankou lebo ponúkli veľmi málo peňazí, o týždeň som videl, ako to zobral iný raper (Rozhovor) Pil C: Zrušil som deal s bankou lebo ponúkli veľmi málo peňazí, o týždeň som videl, ako to zobral iný raper (Rozhovor) 3. novembra 2019, 13:15
Domov
Zdieľať
Diskusia