Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2019, 18:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Selena Gomez ironicky komentuje to, že kvôli nej Bella Hadid zmazala fotku z Instagramu

NEWS BELLA HADID SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Speváčka a modelka si po rokoch vymenili názory veľmi jednoducho a efektívne.

Fanúšikovia Seleny Gomez a Belly Hadid sa v posledných dňoch zabávajú na tom, čo sa medzi celebritami deje na Instagrame. Rivalita dvoch obľúbených Američaniek trvá už niekoľko rokov a všetko sa začalo vtedy, keď populárny spevák The Weeknd opustil Bellu Hadid kvôli Selene. Síce sa od nej následne vrátil ku modelke, v súčasnosti majú za sebou aj druhý rozchod. 

Odporúčané
Bella Hadid vymazala príspevok na Instagrame, keď jej ho komentovala Selena Gomez. Bývalé priateľky The Weeknda sú rivalkami roky Bella Hadid vymazala príspevok na Instagrame, keď jej ho komentovala Selena Gomez. Bývalé priateľky The Weeknda sú rivalkami roky 17. novembra 2019, 16:57

Keď Selena nedávno komentovala fotku Belly Hadid, po krátkej dobe ju autorka vymazala, čo si pozorní používatelia sociálnej siete všimli a stihli spraviť aj screenshot. Netrvalo dlho a k situácii sa vyjadrila aj samotná speváčka priamo pod príspevkom fanúšikovského profilu, kde ironicky napísala „to je hrozné“ a pridala aj smutného emoji.

Chcela tak poukázať na absurdnosť toho, čo v súčasnosti sledovatelia na Instagrame riešia, čo má súvislosť aj s udalosťami z posledných týždňov. Najprv musela Selena riešiť konšpirácie v súvislosti s Justinom Bieberom, neskôr v súvislosti s Kim Kardashian a Taylor Swift. Zaujímavosťou je, že sa viac ľudia zameriavajú na všetko okolo, aj keď sa speváčka po dvoch rokoch vrátila s novou tvorbou a avizuje aj album.  

Selena Gomez ironicky komentuje to, že kvôli nej Bella Hadid zmazala fotku z Instagramu
Domov
Zdieľať
Diskusia