Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2019, 16:11
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ben Affleck prišiel kvôli závislosti od alkoholu o ženu. Práca trénera basketbalu mu dáva šancu na nový začiatok

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dokáže sa chopiť príležitosti?

Jack Cunningham (Ben Affleck) bol na strednej škole basketbalovou hviezdou. V neskoršom období si však začal svoj život kaziť alkoholom. Postupom času sa na ňom stál závislým a nakoniec prišiel aj o manželku. Po smrti trénera basketbalu na jeho niekdajšej škole sa mu k rukám dostane ponuka, aby jeho rolu zastúpil.

Trailer od Warner Bros. Pictures nám ukazuje, že sa tejto pozície síce zhostí, no boj s démonom v podobe závislosti od alkoholu nebude vôbec jednoduchý. Samotný hlavný herecký predstaviteľ je bývalým alkoholikom, ktorý kvôli nemu mnohokrát spadol na dno. Je preto jasné, že sa do postavy Jacka Cunninghama dokázal skutočne vcítiť.

O réžiu športovej drámy The Way Back sa postaral skúsený Gavin O'Connor, ktorý v minulosti natočil akčný thriller The Accountant s Benom Affleckom, športovú drámu Warrior s Tomom Hardym či ďalšiu športovú drámu Miracle s Kurtom Russellom.

Scenár napísal spoločne s Bradom Ingelsbym. Ten má za sebou projekty, ako Run All Night s Liamom Neesonom či Out of the Furnace s Christianom Baleom. Slovenská premiéra The Way Back je plánovaná na 5. marca 2020. V Česku film budú môcť diváci sledovať až od 23. apríla (duben) toho istého roku.

The Way Back
The Way Back Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia