Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2019, 16:43
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Lopatových bitkárov z Malaciek už vypátrala polícia, čelia obvineniu z ublíženia na zdraví a výtržníctva

NEWS BITKA
Uložiť Uložené

Vytiahli pred supermarketom lopaty a pustili sa do seba.

V Malackách sa minulý týždeň stalo niečo, čo nemá obdobu. Niekoľko mužov sa pred supermarketom stretlo a zrejme si nesadli. Vytiahli teda lopaty a začali sa nimi udierať hlava-nehlava. Spočiatku vyzeral konflikt úsmevne, no keď jeden z mužov dostal lopatou po tvári a niekoľko sekúnd nevstával zo zeme, už aj bitkárom nebolo všetko jedno. Zábery z miesta činu boli publikované na portáli mojevideo.sk, zverejnila ich aj polícia.

Následne pribehli okoloidúci a ležiaceho muža začali ratovať. Video sa šírilo slovenským internetom virálne, dokonca vznikla paródia. Zomri vyzvala fanúšikov, aby doplnili svetelné meče a epickú hudbu zo Star Wars. Takto to dopadlo:

Polícia napokon obvinila šesť mužov zapojených do štvrtkovej bitky. Čelia obvineniu z ublíženia na zdraví a výtržníctva. Polícia SR o tom informovala na sociálnej sieti.

Odporúčané
V Malackách sa muži mlátili lopatami a krompáčmi. Záznam zobrazuje hromadný útok agresorov V Malackách sa muži mlátili lopatami a krompáčmi. Záznam zobrazuje hromadný útok agresorov 8. novembra 2019, 16:48


„Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania mali obvinení 7. novembra v čase okolo 16.15 h pred vchodom do nákupného centra na Pezinskej ulici v Malackách po predchádzajúcom slovnom konflikte fyzicky napadnúť rôznym pracovným náradím troch poškodených mužov,“ priblížila.


Prípad naďalej vyšetrujú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách.

Domov
Zdieľať
Diskusia