Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2019, 21:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zápas Attilu Végha a Karlosa Vémolu sme sledovali zo zákulisia. Koľko peňazí dostal víťaz?

ŠPORT ATTILA VÉGH OKTAGON RYTMUS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Sleduj pokračovanie série Refresher Backstage, tentokrát netradične zo športovej udalosti. Prezradíme ti aj to, koľko si za zápas Attila Végh zarobil.

Attila Végh a Karlos Vémola spôsobili na Slovensku a v Česku ošiaľ. Kým sa slovenský zápasník teší z víťazstva a pozornosti, jeho český kolega sa netají tým, že bude musieť prehodnotiť svoju budúcnosť. Ešte pred tým však podstúpi operáciu ramena. My sme tento „zápas storočia“ a celý Oktagon 15 sledovali zo zákulisia, aby sme mohli priniesť aj videoreportáž mapujúcu atmosféru výnimočného večera v O2 arene. 

Dozvieš sa, čo nám prezradil samotný Karlos ešte pred zápasom, aká bola v backstage atmosféra a ako to tam vlastne vyzerá. Moderátor Krištof ťa prevedie zákutiami, kam sa bežný športový fanúšik nedostane, pozreli sme sa aj do šatní a oddychových miestnosti. Pootravovali sme aj zdravotníkov a člena organizačného tímu. 

Na naše otázky odpovedal aj Rytmus, ktorý kvôli tomuto zápasu pre Attilu odprezentoval športovú hymnu dokonca naživo. Podľa jeho slov bola pred zápasom veľmi napätá atmosféra, duel si však užil. A nechýbajú ani informácie o novom albume. 

Odporúčané
Sny sa mi rozplynuli, do UFC sa už nedostanem, chcem odvetu, tvrdí porazený Karlos Vémola. Má Attila Végh záujem? Sny sa mi rozplynuli, do UFC sa už nedostanem, chcem odvetu, tvrdí porazený Karlos Vémola. Má Attila Végh záujem? 10. novembra 2019, 8:08
Domov
Zdieľať
Diskusia