Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Jägermeister.
11. novembra 2019, 22:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego, Separ aj Vladimir 518 vydávajú graffiti hymnu

HUDBA EGO SEPAR
Uložiť Uložené

Titulná skladba k piatemu pokračovaniu úspešnej série graffiti dokumentov Show Must Go On je vonku!

Už o niekoľko dní sa na verejnosť dostane piate pokračovanie legendárneho graffiti cestopisného dokumentu Show Must Go On. Na premiéru sa môžeš tešiť už 21. novembra v bratislavskom klube MMC, kde nebudú chýbať ani mnohí slovenskí raperi a ľadovo namrazený Jägermeister

Ešte pred tým však uzrela svetlo sveta aj sprievodná rapová skladba, na ktorej okrem zahraničných raperov nechýbajú ani slovenskí reprezentanti Ego a Separ. Za Česko nemôže chýbať ten najpovolanejší v graffiti obore – Vladimir 518. Titulná skladba spája ich láska ku graffiti, a to prevažne v jeho ilegálnej forme.

SMGO 5 ťa prevedie najmodernejšími mestami sveta, kde graffiti poznajú už dlhé desaťročia, no maľovať sa bude aj v rozvojových krajinách, kde netušia čo tento druh umenia vôbec je. Cieľom dokumentu Show Must Go On je ukázať širšej verejnosti svet očami writerov.

Samozrejmosťou je stopercentne autentický videomateriál vrátane momentov, ktoré nepatria medzi najpríjemnejšie. Aby toho nebolo málo, film je doplnený aj o výpovede jednotlivých protagonistov, ktorí opisujú a vysvetľujú konkrétne situácie, do akých sa dostali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia