Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2019, 7:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

K tomuto mužovi z Banskej Bystrice sa nepribližuj, pokúsil sa o vraždu a je nebezpečný, informuje polícia. Slovákov žiada o pomoc

NEWS MASOVÍ VRAHOVIA
Uložiť Uložené

Polícia v Banskej Bystrici stále pátra po mužovi, ktorý počas víkendu poranil nožom ženu v uličke neďaleko Námestia SNP tak, že musela byť operovaná.

Ešte v nedeľu 22-ročný Slovák nožom poranil žene životne dôležitý orgán za bieleho dňa v uličke neďaleko Námestia SNP v Banskej Bystrici. Musela byť okamžite hospitalizovaná a podstúpila operáciu, útočníka sa však stále nepodarilo chytiť. Polícia robí všetko pre to, aby mladíka obvineného z vraždy v štádiu pokusu dolapila, zatiaľ je na slobode a z profilov ochrancov zákona na Facebooku sa dozvedáme, že bude lepšie sa ku hľadanému nepribližovať. 

Odporúčané
Polícia pátra po 22-ročnom Slovákovi, ktorý sa pokúsil o vraždu. Nožom zasiahol ženu do krku, museli ju operovať Polícia pátra po 22-ročnom Slovákovi, ktorý sa pokúsil o vraždu. Nožom zasiahol ženu do krku, museli ju operovať 4. novembra 2019, 8:06

Prostredníctvom sociálnej siete polícia zdieľa aktuálne fotky muža a verejnosť prosí, aby v prípade akýchkoľvek informácií volala na číslo 158. „Ďakujeme všetkým, ktorí reagujete a posielate podnety. Robte tak aj naďalej, všetky informácie okamžite preverujeme a v prípade, že dôjde k posunu vo vyšetrovaní, budeme informovať ihneď,“ píše polícia. 

Muža niekto počas včerajška v Banskej Bystrici spozoroval a samotné mesto už výrazne posilnilo hliadky, aby bola zabezpečená ochrana občanov. Zatiaľ nie je isté, aký trest mu za obzvlášť závažný zločin hrozí. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia