Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2019, 8:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Polícia pátra po 22-ročnom Slovákovi, ktorý sa pokúsil o vraždu. Nožom zasiahol ženu do krku, museli ju operovať

NEWS MASOVÍ VRAHOVIA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Polícia z Banskej Bystrice žiada verejnosť o pomoc v prípade, že majú akékoľvek informácie.

Včera v popoludňajších hodinách napadol 22-ročný Slovák ženu v uličke neďaleko Námestia SNP v Banskej Bystrici. Nožom jej poranil životne dôležitý orgán, a tak musela byť okamžite prevezená do nemocnice, kde podstúpila operáciu. Polícia už prípad vyšetruje a verejnosť prosí o pomoc s nájdením páchateľa. Na sociálnej sieti zverejnila aj jeho fotografiu a ľudia v komentároch upresnili aj jeho civilné meno a miesto bydliska. 

Odporúčané
V centre Banskej Bystrice útočil muž s nožom. Ženu museli okamžite operovať, prípad už vyšetruje polícia V centre Banskej Bystrice útočil muž s nožom. Ženu museli okamžite operovať, prípad už vyšetruje polícia 3. novembra 2019, 15:53

Mladík je podozrivý z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu. Na Facebooku polícia informuje aj o potenciálnom nebezpečí: „Úkonmi, ktoré polícia do týchto chvíľ vykonala, bolo okrem iného zistené, že hľadaný môže mať psychické problémy a jeho konanie môže byť nevyspytateľné,“ upozorňuje polícia. 

Zatiaľ nie je isté, kde sa môže mladý muž nachádzať, kompetentní však sľúbili, že budú o všetkom informovať na sociálnej sieti. Nevieme ani to, čo 22-ročnému útočníkovi hrozí v prípade, že sa podarí chytiť ho. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia