Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2019, 15:53
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

V centre Banskej Bystrice útočil muž s nožom. Ženu museli okamžite operovať, prípad už vyšetruje polícia

NEWS
Uložiť Uložené

K násilnému útoku došlo v centre Banskej Bystrice.

Muž bodol nožom ženu priamo v centre Banskej Bystrice. Zasiehol ju do krku, ženu preto museli okamžite previezť do nemocnice.

Musia operovať

K útoku došlo v jednej z bočných uličiek Námestia SNP. Krátko popoludní si krvácajúcu mladú ženu všimli okoloidúci a privovali políciu. Jej zranenie si vyžiadalo okamžitú operáciu. O zdravotnom stave obete nateraz polícia neinformovala.

TV Markíza doplnila ďalšie informácie: „(Páchateľ) utekal cez námestie a zachytili ho aj kamery na budove štátnej opery. Podľa neoficiálnych informácii bol už súdne trestaný za pokus o vraždu.“

Odporúčané
Kradli ako cez kopirák: Včerajšia krádež šperkov za 500-tisíc eur v Bory mall pripomína podobnú z roku 2010 v Auparku Kradli ako cez kopirák: Včerajšia krádež šperkov za 500-tisíc eur v Bory mall pripomína podobnú z roku 2010 v Auparku 3. novembra 2019, 12:25

Útočníka ešte nechytili. Podľa statusu na sociálnej sieti však už vedia, kto to bol.

"Polícia robí v tejto chvíli všetko pre to, aby sa čo najskôr podarilo útočníka zadržať. Poznáme už jeho totožnosť a ďalšie informácie poskytneme neskôr," píšu. Správu budeme aktualizovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia