Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2016, 17:50
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Neporaziteľné superhrdinské sestry sa vracajú na televízne obrazovky, aby opäť raz bojovali proti zločinu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Známy animovaný seriál s názvom The Powerpuff Girls, ktorý zastrešuje televízna stanica Cartoon Network, dostáva reboot a prichádza s celkom novou sériou.

Spomínate si ešte na obľúbený animovaný seriál s názvom The Powerpuff Girls, ktorý sme mohli v rokoch 1998 - 2005 pravidelne sledovať na obrazovkách americkej televíznej stanice Cartoon Network? Či už ste boli iba občasnými divákmi, alebo pravidelnými fanúšikmi, vedzte, že sa tento projekt už onedlho dočká úplne novej série, a to konkrétne v podobe rebootu. O prepožičanie hlasov hlavnému dievčenskému triu sa v tomto prípade síce postarajú iné herecké osobnosti, než tomu bolo naposledy, skvelou správou však je, že budeme mať možnosť opäť raz nahliadnuť do mestečka zvaného Townsville a vychutnať si tak ďalšie bláznivé dobrodružstvá neporaziteľných superhrdiniek, ktoré poznáme ako Blossom, Bubbles a Buttercup.

Reboot znova zastreší už vyššie spomínaná káblovka, pričom duo výkonných producentov, Bob Boyle spolu s Nickom Jenningsom, potvrdili, že prvá séria bude pozostávať zo štyridsiatich 11-minútových epizód. Premiéra je momentálne naplánovaná na 4. apríla 2016. Aký máte vzťah k seriálu The Powerpuff Girls vy? Dáte novému spracovaniu šancu? Určite sa s nami podeľte o vaše dojmy v komentároch. V úplnom závere už iba dodáme, že na videách nižšie nenájdete iba predstavenie hereckých tvárí, ktoré ústredné postavy nadabujú, ale aj celkom nové a rozšírené intro.

Neporaziteľné superhrdinské sestry sa vracajú na televízne obrazovky, aby opäť raz bojovali proti zločinu
Neporaziteľné superhrdinské sestry sa vracajú na televízne obrazovky, aby opäť raz bojovali proti zločinu
Domov
Zdieľať
Diskusia