Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2016, 11:54
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Van Damme trénuje v traileri pre remake Kickboxera mladíka, ktorý sa pokúsi zdolať hrôzostrašného Tong Poa

FILMY A SERIÁLY JEAN-CLAUDE VAN DAMME
Uložiť Uložené

Dvadsaťšesť rokov od premiéry prvého filmu prichádza remake v modernejšom kabáte. Dokáže nový trailer dostatočne zaujať?

Od prvého Kickboxera z roku 1989 ubehla už poriadne dlhá doba, my ale veríme, že drvivá väčšina z vás túto nespočetnekrát reprízovanú záležitosť videla minimálne raz. A pokiaľ naše články sledujete pravidelnejšie, tak vám určite neunikla ani novinka ohľadom chystaného remaku s názvom Kickboxer: Vengeance, ktorého sa dočkáme ešte tento rok. Nezastaviteľný Jean-Claude Van Damme sa v ňom, samozrejme, objaví, pričom po prvých obrázkoch máme konečne k dispozícii aj plnohodnotný trailer. Zábery nižšie na prvý pohľad naznačujú, že pôjde o ďalší remake, ktorý vôbec nemusel vzniknúť, možno však budeme po jeho zhliadnutí milo prekvapení. Americká premiéra je momentálne naplánovaná na 19. augusta 2016, či sa však nový Kickoxer dostane aj k nám, zatiaľ povedať nevieme. Všetky dôležité informácie o príbehu a obsadení nájdete vo vyššie zvýraznenom odkaze. Čo hovoríte na ukážku? Zašli by ste na snímku do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia