Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2016, 18:17
Čas čítania 0:00
Peter L.

Americkí Bohovia z pera Neila Gaimana ožívajú v prvom traileri

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ľudia sú posadnutí nesprávnymi vecami a starodávnym bohom sa to zjavne nepáči.

Amerika je krajina, v ktorej sa zišlo množstvo národov. Každý z nich si so sebou priniesol svoje vlastné božstvá či démonov. Bohovia kedysi čerpali silu z viery svojich uctievačov, no v súčasnosti sa na nich už zabudlo. Moderného človeka už ďalej nezaujímajú. Namiesto nich povstali nové božstvá reflektujúce posadnutosti moderného človeka - médiá, celebrity, technológie, drogy a pod.

Príbeh sa začína v okamihu, keď Shadow Moona prepustia z väzenia o niečo skôr. Dôvodom je smrť jeho manželky. Shadow ostal na svete úplne sám a keď je mu ponúknutá práca bodyguarda pre tajomného pána Wednesdaya, nič mu nestojí v ceste. Zdá sa, že pán Wednesday vie o Shadowovom živote viac, než prezrádza. Spolu sa vydajú na cestu naprieč Amerikou, ktorej cieľom je zhromaždiť čo najviac starých bohov v snahe pripraviť sa na epickú bitku proti bohom novým.

Americkí Bohovia z pera Neila Gaimana ožívajú v prvom traileri
Zdroj: STARZ

Seriál je adaptáciou jedného z najoceňovanejších románov vzišlých z pera slávneho amerického autora s nesmiernou fantáziou, Neila Gaimana. Z jeho tvorby môžete poznať Coraline či Stardust, je však aj tvorcom komiksov Sandman a autorom postavy Lucifera, ktorú si diváci obľúbili vďaka vynikajúcej prvej sérii. Ak sa všetko podarí, môžeme sa tešiť na ďalší unikátny seriálový zážitok.

Domov
Zdieľať
Diskusia