Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2016, 17:43
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Sicario 2 bude desaťkrát surovejšie, akčnejšie a o niečo reálnejšie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Slovami scenáristu Taylora Sheridana, Soldado bude vyzerať ako Sicario na steroidoch.

Názory vo filmovom svete sa rôznia. Zatiaľ čo niektorí sú presvedčení, že Sicario bolo svojím spracovaním jedinečný zážitok a nepotrebuje pokračovanie, iní sú zase natešení a velebia nápad akčnejšieho poňatia sequelu s názvom Soldado. Tento hype rozvíril samotný režisér dvoch nasledujúcich filmov Stefano Sollima, ktorý z neho chcel urobiť „diváckejší zážitok s oveľa väčším množstvom akčných scén." Teraz sa k nemu pridáva aj scenárista pôvodného filmu Taylor Sheridan, keď sa v jednom rozhovore vyjadril aj na margo mrazivého thrilleru z prostredia drogových kartelov.

Ľudia z Lionsgateu chápu, že prvý film bol neobyčajný, a tak mi aj pri práci na sequeli museli poskytnúť istú dávku voľnosti. Väčšinou to vyzerá tak, že sa zasadne za veľký stôl a detailne sa o príbehu debatuje. My sme však nič také nerobili. Dôverovali mi s prvým filmom, na ktorý som pyšný a určite neplánujem zjemniť ani pri druhom. Sicario rozoberá témy, ktoré môžu byť tabu a ja som teraz napísal niečo, čo je ešte citlivejšie. Desaťkrát viac chladnejšie, viac surovejšie a reálnejšie. Je veľmi smiešne, že veľa ľudí si myslí, že Sicario je o drogách a karteloch. Nie je. Je to o kontroverznej zahraničnej politike Amerických služieb a Sicario 2 bude to isté, ale na steroidoch."

Fanúšikovia z prvej skupiny teda dostávajú opäť ranu pod pás, no my sa stále držíme názoru, že to môže poriadne prekvapiť. Pokiaľ si nasledujúce filmy udržia podobnú atmosféru, budeme len a len radi. K pokračovaniu sa vracajú dvaja herci z prvého filmu, a to Benicio Del Toro ako zabijak Alejandro a Josh Brolin ako veliaci CIA misie Matt Graver. Produkcia sa má začať každú chvíľu, preto sa určite môžeme tešiť na obrázky z natáčania. 

Sicario 2 bude desaťkrát surovejšie, akčnejšie a o niečo reálnejšie
Zdroj: Lionsgate
Domov
Zdieľať
Diskusia