Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2017, 23:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Režisér Boyhoodu či romantickej trilógie Before ponúkne s Bryanom Cranstonom, Laurencom Fishburnom a Steveom Carellom dramatický filmový zážitok

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Film sa stane mimo iného otváracou snímkou New York Film Festivalu.

Žánrovo pôjde o kombináciu dramatickej road-movie a komédie, ktorá má byť rovnako zábavná ako aj srdcervúca. Hlavnými postavami sú traja starnúci veteráni z Vietnamskej vojny - Steve Carell (40 let panic), Bryan Cranston (How I Met Your Mother, Breaking Bad) a Laurence Fishburne (Matrix). Herecké esá, ktoré hádam netreba ani predstavovať. Nejaký čas po vojne sa dáva táto trojka opätovne dokopy, aby vykonala posvätnú úlohu - spoločne sa zúčastniť na pohrebe Docovho (postava, ktorú si zahrá Steve Carell) jediného syna, nešťastne zabitého začiatkom vojny v Iraku.

Za čas, ktorý trio starých chlapov cestuje smerom k východnému pobrežiu, nám režisér Richard Linklater (Boyhood) stihne rozpovedať bohato vykreslený príbeh silného puta medzi priateľmi. Vedúca osobnosť New York Film Festivalu opisuje Last Flag Flying ako nákazlivo vtipný, slávnostný, no zároveň smutný a intímny, ale predovšetkým veľmi zábavný a skutočne americký film v tom najlepšom možnom slova zmysle. Očakávajte teda nadpriemerne kvalitnú, "buddy" road-movie.

Možnosťou sťať sa otváracím filmom New York Film Festivalu je skutočne obrovskou cťou a akýmsi začiatkom pre mnoho pravdepodobne nasledujúcich ocenení (za minulé roky išlo o snímky, ako The Walk, Gone Girl či Captain Phillips s Tomom Hanksom). Svetová premiéra sa odohrá priamo na NYFF 28. septembra (září) 2017 a v kinách možno film očakávať od 17. novembra (listopad). Prvý náhľad je skutočne podarený, nemyslíte? Už aby to tu bolo!

Režisér Boyhoodu či romantickej trilógie Before ponúkne s Bryanom Cranstonom, Laurencom Fishburnom a Steveom Carellom dramatický filmový zážitok
Zdroj: Amazon Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia