Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2017, 14:42
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režisér výborného thrilleru Nightcrawler opäť spája sily s Jakeom Gyllenhaalom. O čom bude ich novinka a kedy sa začne nakrúcať?

FILMY A SERIÁLY JAKE GYLLENHAAL
Uložiť Uložené

Dan Gilroy, Jake Gyllenhaal a Rene Russo sa čoskoro opäť stretnú na pľaci.

Jake Gyllenhaal a Rene Russo opäť spoja sily s režisérom Danom Gilroyom. V roku 2014 nám táto trojica doručila skvelý (hoci trochu nedocenený) thriller Nightcrawler, a teraz sa spolu chystajú na ďalší projekt. Gilroy momentálne dokončuje súdnu drámu Inner City s Denzelom Washingtonom, ale podľa svojich slov je už pripravený vrhnúť sa na ďalší film. Server Deadline informoval, že Gilroyova novinka by sa tentokrát mala odohrávať vo svete umenia. Údajne je o ňu veľký záujem a v hre je hneď niekoľko potenciálnych distribútorov. Zdroje dodávajú, že koncom tohto týždňa by už Gilroyov film mohol mať distribútora.

Režisér výborného thrilleru Nightcrawler opäť spája sily s Jakeom Gyllenhaalom. O čom bude ich novinka a kedy sa začne nakrúcať?
Zdroj: Open Road Films

Detaily ohľadom príbehu sú samozrejme veľmi kusé. Podľa všetkého by však malo ísť o výrazne odlišný film, ako bol Nightcrawler či chystané Inner City. Či sa však spomínaná odlišnosť bude týkať príbehu, žánrového zaradenia či režijného štýlu zatiaľ ostáva otázkou. Po úspechu Nightcrawlera je teda Dan Gilroy v mimoriadne dobrej pozícii. Už samotný fakt, že je o jeho novinku taký veľký záujem, pôsobí veľmi nádejne. Nehovoriac o angažovaní Gylenhaala a Russo.

Odporúčané
RECENZIA: Ambulance RECENZIA: Ambulance 17. marca 2022, 13:30

Kedy sa teda rozbehne produkcia? Ešte si pravdepodobne chvíľu počkáme. V prvom rade musí Gilroy dokončiť Inner City, ktoré ešte nemá ani dátum premiéry. Samotný Gyllenhaal zase onedlho začne točiť drámu Stronger o bombovom útoku počas Bostonského maratónu v roku 2013 (režíruje David Gordon Green). V každom prípade, pre fanúšikov Nightcrawlera je už samotný prísľub opätovnej spolupráce tejto trojice dostatočným dôvodom, aby informácie o tomto projekte pozorne sledovali.

Domov
Zdieľať
Diskusia