Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2018, 21:34
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Stane sa z Captaina Americu v Infinity War Nomad a preberie po ňom Bucky slávny štít? Režiséri už niečo naznačujú

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ak sa chcete vyhnúť možnému spoileru, ďalej nečítajte.

O tom, že sa z Capa stane Nomad, sa začalo hovoriť už od Winter Soldiera. Je prekvapený, v akom je svet stave, aké prehnité sú vlády a nevie, komu ešte môže veriť. USA to rozhodne nie je a nejako podobne je na tom aj komiksová verzia postavy, z ktorej sa neskôr stal Nomad. 

Špekulácie pretrvávali aj naďalej a olej do ohňa pridali bratia Russovci, keď nechali Capa v Civil War prísť o štít. Následne nám bol Cap ukázaný v Infinity War s bradou ako hľadaný zločinec, ktorý jedná na vlastnú päsť. V januári sme sa dočkali vyhlásenia, že akási verzia Nomada v Infinity War skutočne bude a podľa posledných príspevkov režisérov na sociálnych sieťach je to zrejme aj jasné. 

Captain America sa s najväčšou pravdepodobnosťou skutočne stane Nomadom a čo je ešte zaujímavejšie, práve Bucky po ňom zrejme prevezme štít.

O tom sa diskutovalo už hodne dlhú dobu, navyše, Sebastian Stan má zmluvu na cca 5-6 ďalších MCU projektov (rád by sa objavil v sólovke Black Widow), čo už od začiatku značilo, že niekedy v istom slova zmysle Evansovo Capa nahradí. 

A dnes tu máme k tejto teórii ďalší malý teaser, ako inak, priamo od režisérov. Možno nás trollia a robia si z fanúšikov MCU srandu, možno skutočne a tým pádom aj dosť lacne odhaľujú, ako to bude s týmito obľúbenými postavami ďalej. Čo si o tom myslíte vy?


Domov
Zdieľať
Diskusia