Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2018, 18:07
Čas čítania 0:00
Luke the Bearded Duke

Mila Kunis sa svojou kamoškou neplánovane zapletie do medzinárodnej špionážnej aféry. Podarí sa dvom amatérkam zachrániť svet?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Akčná komédia premiéruje už tento týždeň v slovenských kinách. Kamarátkam pôjdu po krku špióni, ale aj nájomní vrahovia.

Od štvrtku si budete môcť v kinách vychutnať akčnú dámsku jazdu na čele so sympatickou Milou Kunis a zábavnou Kate McKinnon. Z doterajších klipov a trailerov sme mohli vidieť, že nepôjde o prehnane nafúknutú hollywoodsku parádu, ale snáď o vydarenú letnú jednohubku.

Najlepšie kamarátky Audrey (Kunis) a Morgan (McKinnon) vedú obyčajný život dvoch tridsiatničok v Los Angeles. Život sa im obráti o 180 stupňov po návšteve bývalého frajera Audrey, ktorý je na jej prekvapenie agentom CIA. Po krku mu ide skupina nájomných vrahov a špiónov a nechtiac vtiahne do svojho sveta aj naše hlavné hrdinky.

Sympatická ženská dvojica sa musí popasovať s nebezpečnou situáciou najlepšie, ako sa dá. Bezhlavo sa vrhnú do komplikovanej spleti špiónskych intríg a medzinárodných machinácií. Na ich pleciach stojí osud celého sveta. Podarí sa im ho zachrániť?

Film sa natáčal v populárnych lokalitách po celej Európe. Uvidíme v ňom familiárne zábery z Prahy, Budapešti, Viedne či Berlína.

Okrem silných ženských postáv pred kamerou nájdeme jednu aj za kamerou, a tou je režisérka Susanna Fogel. Tá sa vo svete filmu zapísala príjemnou romantickou komédiou Life Partners. Pri oboch snímkach sa tiež podieľala na scenári.

Od The Spy Who Dumped Me si nesľubujeme revolučný zásah do filmového sveta, ale príjemnú komediálnu bodku za pomaly končiacim sa letom. Minimálne hlavné ženské duo pôsobí, že im to na kamere funguje. Keď aj scenár náhodou pohorí, poteší nás aspoň príjemný herecký výkon.

Okrem hlavnej ženskej dvojice sa môžete tešiť na hercov, ako Sam Heughan, Justin Theroux, Ivanna Sachno, Hasan Minhaj a Gillian Anderson. Oficiálna slovenská premiéra je stanovená na 23. august (srpen) 2018.

Mila Kunis sa svojou kamoškou neplánovane zapletie do medzinárodnej špionážnej aféry. Podarí sa dvom amatérkam zachrániť svet?
Zdroj: Lionsgate

Domov
Zdieľať
Diskusia