Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kedy sa začne natáčať Rýchlo a zbesilo 9 a Zombieland 2?

FILMY A SERIÁLY DUNA ZOMBIELAND 2
Uložiť Uložené

V Raňajkách sa dozviete aj to, že nová adaptácia epického sci-fi románu Dune možno získa ďalšiu výraznú hereckú posilu.

Pred víkendom si ešte doprajeme jednu dávku filmových noviniek v našej rubrike Raňajky s Filmkultom. Začneme sci-fi eposom Dune, ale reč príde aj na Incredibles 2 či novinku Rolanda Emmericha.

Zombieland 2

Druhý diel obľúbenej zombie komédie Zombieland sa začne nakrúcať v januári (leden) budúceho roku. Réžie sa opäť chopí Ruben Fleischer a v hlavných úlohách uvidíme staré známe postavy, v podaní Jesseho Eisenberga, Emmy Stone, Woodyho Harrelsona a Abigail Breslin.

Premiéry by sme sa mali dočkať 11. októbra (říjen) 2019, teda približne na desiate výročie premiéry pôvodného filmu.

Kedy sa začne natáčať Rýchlo a zbesilo 9 a Zombieland 2?
Zdroj: Sony / Columbia

Incredibles 2

Animák Incredibles 2 sa stal obrovským kritickým a finančným hitom a fanúšikovia si ho čoskoro budú môcť vychutnať aj na DVD/Blu-ray nosičoch.

Tie budú v predaji od 23. októbra (říjen) 2018 a okrem množstva bonusov (komentár tvorcov, nahliadnutie do zákulisia) bude ich súčasťou aj krátky film s tetou Ednou. Tá v ňom bude hľadať najlepší kostým pre malého Jack-Jacka.

Kedy sa začne natáčať Rýchlo a zbesilo 9 a Zombieland 2?
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures/Pixar

Dune

V očakávanej novej adaptácii klasického sci-fi románu Dune, o ktorú sa postará Denis Villeneuve, si možno zahrá Rebecca Ferguson. Tá je známa napríklad z posledných dvoch dielov Mission: Impossible, muzikálu The Greatest Showman či kriminálky The Snowman.

Zahrať by si mala Lady Jessicu, matku Paula Atreidesa (Timotheé Chalamet). Herečka momentálne rokuje so štúdiom.

Kedy sa začne natáčať Rýchlo a zbesilo 9 a Zombieland 2?
Zdroj: Paramount Pictures

Fast & Furious 9

Deviaty diel úspešnej série Fast & Furious sa začne nakrúcať budúci rok, konkrétne v apríli (duben) 2019. O scenár sa postará Daniel Casey (Kin) a réžie sa chopí Justin Lin, ktorý režíroval už 4 filmy zo série.

Kedy sa začne natáčať Rýchlo a zbesilo 9 a Zombieland 2?
Zdroj: Universal Pictures

Midway

Vojnový drasťák z obdobia druhej svetovej vojny Midway od Rolanda Emmericha už má dátum premiéry. Americkí diváci si ho budú môcť vychutnať 8. novembra (listopad) 2019. Konkurentmi v tom čase budú Wonder Woman 1984, Sonic the Hedgehog a Terminátor 6.

Odporúčané
OSCARY 2022: Ktoré filmy si uchmatnú pozlátenú sošku? Prečítaj si predikcie našich redaktorov OSCARY 2022: Ktoré filmy si uchmatnú pozlátenú sošku? Prečítaj si predikcie našich redaktorov 26. marca 2022, 12:30

Snímka sa zameria na Bitku o Midway, ktorá sa začala pol roka po tom, ako Japonsko zaútočilo na Pearl Harbor. Spojené štáty vtedy zdrvujúco vyhrali, japonskému námorníctvu dokonca uštedrili taký úder, že sa z toho do konca vojny nespamätalo.

Kedy sa začne natáčať Rýchlo a zbesilo 9 a Zombieland 2?
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia