Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Emily Blunt prezradila, o čom môže byť A Quiet Place 2 a Don't Breathe 2 už má hotový scenár

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ďalšie Raňajky plné noviniek práve dorazili. Príjemné čítanie.

Opäť sa nám nahromadilo niekoľko filmových noviniek, čo znamená, že si ich opäť preklepneme v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom. Tentokrát sa budú niesť v pomerne hororovom tóne, keďže okrem sequelov pre hity A Quiet Place a Don't Breathe, si posvietime aj na dvojku kultového zombie hororu Night of the Living Dead.

Evil Dead 2 a Don't Breathe 2

Pred nejakým časom sa režisér Fede Alvarez na Twitteri svojich fanúšikov pýtal, ku ktorému zo svojich filmov by mal natočiť sequel. Rozhodovalo sa medzi horormi Evil Dead a Don't Breathe. Ako víťaz z tohto súboja vyšiel Evil Dead, čo Alvarez prijal s menším sklamaním, keďže jeho favoritom bol druhý menovaný horor.

Nech je ako chce, Evil Dead 2 zatiaľ nemá scenár, ale Don't Breathe 2 áno, takže nevidiaci vojnový veterán v podaní Stephena Langa zrejme aj tak dostane prednosť. Alvarez zatiaľ nepotvrdil, či sa chopí aj réžie, ale určite sa vráti minimálne ako producent.

Night of the Living Dead 2

Oficiálny sequel legendárneho zombie hororu Night of the Living Dead napokon predsa len vznikne. Scenár pre dvojku vznikol ešte v 70. rokoch, ale po celých 40 rokov sa ho nepodarilo zrealizovať. O príbehu zatiaľ nie je nič známe a nepoznáme ani meno režiséra. Snímka by však mala doraziť v priebehu budúceho roku.

Watership Down

Už čoskoro sa dočkáme novej adaptácie kultového románu Watership Down (Ďaleká cesta za domovom) od Richarda Adamsa.

V animovanom filme králikov, ktorí sú nútení prekonávať náročné životné podmienky, nadabujú Rosamund Pike, James McAvoy, Daniel Kaluuya, Nicholas Hoult, Ben Kingsley, John Boyega, Gemma Arterton, Olivia Colman a Tom Wilkinson.

Minisériu nám doručí BBC One v 2 častiach už počas tohtoročných Vianoc. Nižšie si môžete vychutnať niekoľko obrázkov.

A Quiet Place 2

John Krasinski a Emily Blunt sa nedávno rozhovorili o tom, kam by sa potenciálne mohol uberať sequel obľúbeného hororu A Quiet Place. Blunt sa vyjadrila, že by rada ostala pri rodine Abbottovcov, keďže diváci si postavy obľúbili.

Podľa nej by bolo zaujímavé preskúmať minulosť týchto postáv a to, čím boli predtým, než nastala situácia zobrazená vo filme. Krasinski sa v prípade dvojky bude podieľať na scenári, hoci zatiaľ nevieme, či bude aj režírovať. Premiéra by sa mala uskutočniť 15. mája (květen) 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia