Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2018, 14:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

The Knights of Ren by mohli v Star Wars IX zohrať významnejšiu rolu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Potešila by ich prítomnosť aj teba?

S príchodom novej trilógie Star Wars sme aj my ako fanúšikovia ságy mali naozaj veľké očakávania, ktoré boli v rámci The Force Awakens čiastočne splnené. The Last Jedi bolo však pre väčšiu časť redakcie sklamaním a podobný názor na ôsmu epizódu malo aj množstvo divákov po celom svete.

Podarí sa J. J. Abramsovi vykonať prostredníctvom Star Wars IX nápravu, s ktorou by bola spokojná väčšina divákov? A dokáže zaujímavým spôsobom rozšíriť mytológiu Hviezdnych vojen? Na druhú otázku by sa už teraz azda naskytovala možná odpoveď.

Portál EpicStream vo svojej publikácii písal o úniku obrázkov a artworkov súvisiacich s finálnou epizódou novej trilógie, a to konkrétne s bájnymi the Knights of Ren. Podotýkame, že zdroj, na ktorý odkazujú, jednoznačne nemôžeme označiť za hodnoverný, a preto treba brať túto informáciu samozrejme s rezervou.

The Knights of Ren by mohli v Star Wars IX zohrať významnejšiu rolu
Zdroj: Disney

Áno! Na nich som úplne zabudol, ale dozaista budú v ďalšom filme,“ vyjadril sa užívateľ Redditu, ktorý má údajne prístup k nezanedbateľným informáciám z natáčania. Či jeho slovám budeš veriť, je len a len na tebe. Na druhej strane nemožno povedať, že by dané tvrdenie nedávalo zmysel, práve naopak.

Rytieri z tohto rádu sú spájaní s novou trilógiou Star Wars od jej počiatku, pričom krátky náhľad na všetkých členov pokope vyzeral viac než lákavo. Veríme, že filmári ich prítomnosť dokážu vo finálnej epizóde zúžitkovať omnoho lepším spôsobom, než iba prostredníctvom tajomného flashbacku.

Spomínaný zdroj sa údajne dostal hneď k niekoľkým obrázkom a artworkom, ktoré jasne ukazujú, že the Knights of Ren budú hrať v Star Wars IX významnejšiu rolu. Či sú jeho slová založené na pravdivých základoch sa však spoločne dozvieme až o rok, a teda konkrétne 19. decembra (prosinec) 2019.

Anketa:
Uvidíme v Star Wars IX the Knights of Ren vo významnejšej role?
Myslím, že áno
Myslím, že nie
Myslím, že áno
76 %
Myslím, že nie
24 %
Domov
Zdieľať
Diskusia