Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2019, 15:28
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vyhodený režisér Bohemian Rhapsody by mal získať až 40 miliónov dolárov, hoci kvôli nemu film nemôže súťažiť o ceny

Vyhodený režisér Bohemian Rhapsody by mal získať až 40 miliónov dolárov, hoci kvôli nemu film nemôže súťažiť o ceny
Zdroj: Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bryan Singer si réžiou Bohemian Rhapsody slušne prilepší.

Len málo ľudí vie, do akej miery zachraňoval Bohemian Rhapsody jeho strihač John Ottman. A určite to veľmi v médiách nechcú prepierať ani v štúdiu Fox, keďže mu veľkú vďaku nepripisujú. Na druhej strane, režisér Bryan Singer, ktorého vyhodili niekoľko mesiacov pred dokončím snímky, si značne obohatí svoje bankové konto. 

The Hollywood Reporter prichádza so správou, že Singer na projekte zarobí až 40 miliónov dolárov. Jednak mal zajednanú fixnú sumu, jednak si zazmluvnil aj percentá z tržieb, ktoré v túto chvíľu predstavujú necelých 820 miliónov dolárov. Singer však nemusí dostať plnú sumu, keďže bol vyhodený a Fox s právnikmi momentálne rieši ideálne východisko. Ideálne také, kedy neprídu o mastnú sumu a Singer dostane len pár miliónov. 

Vyhodený bol 2 týždne pred skončením natáčania z dôvodu, že pravidelne nechodil na pľac a venoval sa chorej matke, pričom film bol dlho bez režiséra. Jeho neprofesionalita ho v konečnom dôsledku môže stáť desiatky miliónov. A aj keď mu Fox nevyplatí plnú sumu, Singer si za Bohemian Rhapsody nepochybne kráľovsky polepší. A to aj napriek tomu, že kvôli jeho škandálom o sexuálnom zneužívaní nebude môcť hudobná biografia súťažiť o prestížne ocenenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia