Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. marca 2019, 14:12
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Terry Crews a tvorcovia komédie Niekto to rád blond chystajú pokračovanie

Terry Crews a tvorcovia komédie Niekto to rád blond chystajú pokračovanie
Zdroj: Sony Pictures Releasing
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dal by si dvojke šancu?

Komédia White Chicks z roku 2004 od režiséra Scary Movie 1 a 2 Keenena Ivoryho Wayansa, je v tunajších končinách známa skôr pod slovenským prekladom Niekto to rád blond. Svojho času bola táto snímka v našich televíziách pravidelnou víkendovou zábavou, a tak si možno aj ty v minulosti zaregistroval dvojicu černošských agentov prezlečených za svetlovlasé blondíny.

Pokiaľ si už však na príbeh Niekto to rád blond zabudol, vôbec sa ti nečudujeme. Možno si ale spomenieš aspoň na scény so zábavným Terrym Crewsom. Ten sa v príbehu filmu do jedného z agentov v prestrojení za blondínku tak trochu zamiloval, pričom jeho dvorenie určite patrilo medzi najhumornejšie momenty celého filmu.

Marlon Wayans, jeden z hereckých predstaviteľov agentov, potvrdil, že pokiaľ pôjde všetko podľa plánu, pokračovanie Niekto to má rád by sa mohlo stať realitou. Ak by však malo pokračovanie filmu naozaj vzniknúť, určite si ho nevieme predstaviť bež šialených výrazov a zábavného spevu Terryho Crewsa.

Na otázku, či existuje šanca, že sa objaví aj v dvojke, pre US Weekly odpovedal nasledovne: „S radosťou! Pre White Chicks zostávam naďalej vo forme. Nikdy sa nedostanem z formy – veď to viete, že? Keď budem mat 75 rokov, poviem: ‘Poďme na to, som pripravený!’ Nikdy sa nedostanem z formy, pretože tento film jedného dňa vznikne.

Domov
Zdieľať
Diskusia