Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2019, 18:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Video zachytáva, ako chuligán kopol kapitána Trnavy. Dostane doživotný zákaz navštevovania zápasov apreplatí všetky finančné škody

ŠPORT TRNAVA
Uložiť Uložené

Včerajšie derby medzi Slovanom a Trnavou nedopadlo športovo. Dvaja chuligáni už poznajú trest za to, že vbehli na ihrisko a atakovali kapitána Trnavy.

Včerajšie derby medzi Slovanom a Trnavou priamo na štadióne sledovalo približne 15-tisíc fanúšikov. Tí boli už tradične svedkami okrem kvalitných športových výkonov aj absolútnej drzosti ultras, teda tých, ktorí sa považujú za najskalnejších fanúšikov.

Nepríjemných okamihov by sme napočítali hneď niekoľko, aj keď si odmyslíme pyrotechniku a plamene, stále je tu nepochopiteľný incident, ktorý sa podarilo zaznamenať aj na video. 

Keď v nadstavenom čase Dražič zvyšoval na 2:0 pre Slovan, pri bráne sa strhla potýčka medzi hráčmi. Okrem tých sa však onedlho pridali aj dvaja „fanúšikovia,“ ktorým sa podarilo pretlačiť aj napriek snahe organizačného tímu zabrániť vstupu na ihrisko. 

Odporúčané
Ivan Kmotrík ml. dostal za hajlovanie pokutu 5 000 € Ivan Kmotrík ml. dostal za hajlovanie pokutu 5 000 € 3. septembra 2019, 19:55

Agresívny slovanista v čiernom tričku napadol kapitána Trnavy  Bogdana Mitreu, ktorého cez sieť spoza bránky kopol. Okamžite zasiahli ochrankári, ktorí oboch mužov vyviedli. Akutálne už čas.sk zverejnil aj oficiálne stanovisko Slovana. Ten vymeral dvojici exemplárny trest, ktorý by mohol byť výstrahou pre všetkých ostatných. 

„Dôrazne odsudzujeme konanie dvoch jednotlivcov, ktorí preskočili reklamný perimeter, pričom jeden z nich napadol trnavského kapitána. Obaja páchatelia boli zadržaní, odovzdaní do rúk Polícii SR a okrem trestno-právnej zodpovednosti im bude udelený doživotný zákaz navštevovať domáce i vonkajšie zápasy ŠK Slovan. V prípade disciplinárneho konania voči klubu a udelenia finančného trestu budeme v zmysle platnej legislatívy vymáhať škodu od týchto jedincov,“ uvádza sa v oficiálnom stanovisku ŠK Slovan Bratislava.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia