Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2019 o 13:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande kopíruje Rihannu, Emma Smetana sa vydala, aj keď o tom nevedela

REFRESHER ARIANA GRANDE FRESHNEWS REFRESHER+ RIHANNA
Uložiť Uložené

Čo sa udialo za posledných pár dní?


Aj v aktuálnych Freshnews máš možnosť vidieť nášho nového moderátora Jakuba, o ktorom ti však toho stále nemôžeme viac prezradiť. Spoločne s Petrou si však opäť pripravili veľa zaujímavých noviniek. Potešíme v prvom rade všetkých fanúšikov Harryho Pottera, keďže sa dozvedáme o potenciálnej možnosti, že sa dočkáme ďalšieho pokračovania. 

Hudobný svet upriamil svoju pozornosť na Arianu Grande, ktorá najprv zažalovala obchod Forever 21 za to, že skopíroval niektoré jej outfity aj grafickú identitu. Neskôr sa ukázalo, že ani Ariana nie je v tom celom tak úplne čestne, keďže v skutočnosti veľa nápadov prebrali jej dizajnéri od Rihanny alebo známych amerických návrhárov. 

Dozvieš sa aj čosi viac o liečbou marihuanou v Brne, prečo sa údajne Kapitán Demo a Emma Smetana vzali a ako sa podarilo jednému fanúšikovi Travisa Scotta predať jeho tenisky za 200-tisíc dolárov. 

Odporúčané
Ariana Grande vraj kopíruje Rihannu a privlastňuje si černošskú estetiku. Údajne vykráda aj známych dizanérov Ariana Grande vraj kopíruje Rihannu a privlastňuje si černošskú estetiku. Údajne vykráda aj známych dizanérov 8. septembra 2019 o 19:05
Domov
Zdieľať
Diskusia