Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo majú spoločné Yzomandias, Ego a Ben Cristovao a kto píše Sharlote texty?

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

V najnovších Freshnews sa dozvieš všetko dôležité za uplynulých pár dní.

Počas víkendu nás v Česku čakajú dve atraktívne akcie. V prípade, že budeš v Prahe, pravdepodobne by si nemal chýbať na 18. pokračovaní série Addict v podaní Nobodylistena. Tešiť sa môžeš aj na zahraničného headlinera AJ Tracyho. Fanúšikov domáceho rapu poteší ďalší ročník Ektorovho festivalu, ktorý sa bude konať v Hradci Králové a hosťami budú aj Pil C, Strapo a Maniak.

Čo sa týka novej hudby, už o pár dní uzrie svetlo sveta nový Sameyov projekt. Pôjde o EP s 9 skladbami, na ktorých budeme okrem členov FCK THEM počuť aj Yzomandiasa, Ega alebo Bennyho Crista. 

V najnovších Freshnews sa dozvieš aj o snahe Leonadra DiCapria pomôcť horiacim lesom a taktiež sme navštívili udalosť v srdci Prahy. Na Cargo Gallery sme spoločne so známymi osobnosťami privítali nové adidas Ozweego a ty sa vďaka reportáži dozvieš aj to, ako Emma Smetana hodnotí rozhovor so speváčkou Billie Eilish. 

Domov
Zdieľať
Diskusia