Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2019, 20:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prečo Expl0itedovi volali nové tenisky a čo si na festivale Grape 2019 užil najviac?

REFRESHER EXPL0ITED FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Sleduj nové Freshnews, v ktorých sa dozvieš čosi viac o Červenej armáde Lousyho Aubera z tohtoročného Grape.

 

Najnovšie Freshnews sa ešte nesú v znamení dozvukov z festivalu Grape 2019, keďže Becca aj Filip nemali veľa času sa po návrate z piešťanského letiska dostaviť. Vďaka reportáži sa však dozvieš, čo je to tá Červená armáda Lousyho Aubera, o ktorej sa aktuálne hovorí a taktiež sme sa návštevníkov opýtali, ako sa im páči. Stretli sme aj Expla, ktorý nám prezradil, ako si festivalovú pohodu užíva on. 

Okrem toho sme sa pozreli na novinky zo sveta hudby aj technológií, v rámci ktorých pravdepodobne najviac rezonovalo predstavenie nových vlajkových lodí od Samsungu. Nahliadli sme aj do témy filmov a taktiež pripomenuli zopár článkov, ktoré by ťa mohli zaujímať. 

Napríklad sme za pomoci psychológa, marketingového odborníka a samotných influencerov zanalyzovali, ako by mohol vyzerať slovenský Instagram bez lajkov a taktiež sme opäť trochu viac nahliadli do 90. rokov, keď našu krajinu ovládali mafiáni. 

Odporúčané
80 tanečníkov v rovnakých červených outfitoch ovládlo Grape festival 80 tanečníkov v rovnakých červených outfitoch ovládlo Grape festival 12. augusta 2019, 9:32
Domov
Zdieľať
Diskusia