Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2019, 21:10
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kylie Jenner oslávi 22. narodeniny na jachte vo veľkosti futbalového ihriska s hodnotou 250 miliónov dolárov

ZAUJÍMAVOSTI KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Priestoru na jachte bude skutočne dosť.

Nie je oslava ako oslava a Kylie Jenner si na párty v rámci svojich narodenín zjavne potrpí. Ako informuje TMZ, sladkých 22 plánuje mladá Kylie osláviť na obrovskej jachte s názvom Tranquility (pôvodný názov Equanimity), ktorá je dlhá takmer 92 metrov.

250-miliónová jachta je prispôsobená pre 22 hostí, o ktorých sa postará 29-členný personál. Kto všetko sa tejto skvelej párty zúčastní zatiaľ nevieme.

Odporúčané
20 zaujímavostí o Kylie Jenner, ktoré si (možno) nevedel 20 zaujímavostí o Kylie Jenner, ktoré si (možno) nevedel 23. marca 2019, 13:16

Hostia si budú môcť na palube jachty užiť saunu, salón krásy, kino, jacuzzi, telocvičňu a samozrejme aj bazén s podvodným osvetlením. Prenajatie jachty stojí 1,2 milióna dolárov na jeden týždeň. Podľa zdrojov portálu by sa mala oslava uskutočniť niekde v Stredozemnom mori.

V marci tohto roku sa Kylie stala najmladšou miliardárkou na svete, čím z trónu zosadila známeho zakladateľa Facebooku Marka Zuckerberga. Ten sa k miliardovému majetku dopracoval ako 23-ročný.

Jenner vlastní kozmetickú značku Kylie Cosmetics v hodnote zhruba 900 miliónov dolárov a okrem toho sa prezentuje ako úspešná influencerka. Jej Instagram aktuálne sleduje 142 miliónov užívateľov.

Domov
Zdieľať
Diskusia