Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2019, 13:16
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

20 zaujímavostí o Kylie Jenner, ktoré si (možno) nevedel

20 zaujímavostí o Kylie Jenner, ktoré si (možno) nevedel
Zdroj: instagram.com /@kyliejenner
ZAUJÍMAVOSTI KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

O najmladšej Kardashianke toho možno ešte veľa nevieš.

Kylie Jenner buď miluješ alebo nenávidíš. Okolo jej mena je vždy rozruch. V poslednom období sa jej mimoriadne darí. Magazín Forbes ju nedávno označil za najmladšiu miliardárku sveta všetkých čias.

21-ročná kráska vlastní megaúspešnú kozmetickú značku Kylie Cosmetics. Okrem toho je aj ambasádorkou značky adidas. S partnerom Travisom Scottom má ročnú dcérku Stormi. Na Instagrame má 129 miliónov followerov a patrí k top influencerom sveta.

Spísali sme pre teba 20 zaujímavostí, ktoré o Kylie Jenner možno nevieš:

  • Kylie má stredné meno Kristen po svojej mame Kris.
  • Na strednej škole bola šikanovaná. Zmienila sa o tom v slávnej The Ellen Show. V rozhovore s moderátorkou Ellen DeGeneres prezradila, že ju šikanovali spolužiaci a dovtedy o tom nikdy otvorene nerozprávala. Práve preto v roku 2015 na Instagrame spustila #IAmMoreThan kampaň, ktorá bojovala so šikanou.
  • Kylie bola spolu so svojou staršou sestrou Kendall roztlieskavačka. Dokonca boli v rovnakom tíme na súkromnej škole Sierra Canyon School v Kalifornii. Táto kariéra však netrvala dlho, pretože Kylie neskôr prešla na domáce vzdelávanie. Svoj stredoškolský diplom obdržala v roku 2015.
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

  • Rodičia ju prestali finančne podporovať, keď mala 15 rokov. Odvtedy si zarába sama. Kylie to prezradila v nedávnom rozhovore pre magazín Paper. Je to jej odpoveď na neprajné komentáre od ľudí, ktorí jej často vyčítali, že nie je „self-made“.
  • Kylie nie je veľmi dobrá rečníčka. Človek by si myslel, že keď je odmalička pod drobnohľadom médií, s vystupovaním na verejnosti nebude mať problém. Opak je však pravdou. Z verejných prejavov má vždy obrovský stres. „Moje najobľúbenejšie jedlo je futbal a basketbal,“ povedala raz počas prezentácie v škole, keď bola veľmi nervózna.
  • Jej otec podstúpil zmenu pohlavia. Kylie ho prvýkrát uvidela ako ženu cez Facetime zo zubnej ambulancie hneď po tom, čo jej vytrhli zub múdrosti.
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

  • Kylie sa môže pochváliť aj titulkou v austrálskom vydaní magazínu Vogue. Najmladšia Jennerka miluje make-up. Na svojej prvej titulke pre Vogue však paradoxne pózuje úplne nenalíčená, čo mnohých fanúšikov prekvapilo.
  • Miluje čokoládu, ale nemá rada čokoládové koláče. Zvláštne, však?
  • Kylie odmieta plastické operácie a nikdy by žiadne nepodstúpila. Prezradila to v nedávnom rozhovore. Vyjadrila sa, že za radikálnu zmenu jej vzhľadu môžu fillery, teda výplne, kvalitné parochne a make-up.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Domov
Zdieľať
Diskusia