Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2019 o 19:55
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Kylie Jenner je oficiálne najmladšou miliardárkou sveta

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE KYLIE JENNER MILIARDÁRI PENIAZE
Uložiť Uložené

Mladej kráske sa mimoriadne darí.

Je to oficiálne. 21-ročná Kylie Jenner je najmladšou dolárovou miliardárkou sveta všetkých čias. Tromfla tak aj zakladateľa Facebooku Marka Zuckerberga, ktorý sa stal miliardárom  v 23 rokoch.

Vyplýva to z rebríčka najbohatších ľudí, ktorý každoročne zostavuje prestížny magazín Forbes. Pýtaš sa, čo stojí za bohatstvom najmladšej Kardashianky? Nuž, najviac peňazí jej plynie z vlastnej kozmetickej značky Kylie Cosmetics.

Okrem toho je influencerka. Na Instagrame má neuveriteľných 128 miliónov followerov.  Spolupracuje aj s mnohými značkami ako napríklad adidas.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Ešte v júli minulého roku bol majetok Kylie Jenner odhadovaný na 900 miliónov dolárov. Už vtedy na jej adresu zaznelo veľa nepríjemných komentárov, pretože množstvo ľudí si myslí, že Kylie za svoj úspech vďačí najmä svojej vplyvnej rodine. Už odmalička sa totiž objavovala v známej rodinnej reality šou Keeping Up With the Kardashians.

Odporúčané
REPORTÁŽ: Bola som týždeň v Chorvátsku. Ceny v reštauráciách narástli dvojnásobne, za chlieb som zaplatila 6,50 € REPORTÁŽ: Bola som týždeň v Chorvátsku. Ceny v reštauráciách narástli dvojnásobne, za chlieb som zaplatila 6,50 € 16. júla 2024 o 14:30

Kylie uznáva, že vďaka šou sa dostala do väčšieho povedomia ľudí. V nedávnom rozhovore pre magazín Paper sa však vyjadrila, že rodičia ju v 15 rokoch odstrihli od peňazí a odvtedy si zarába sama. Je to tak odpoveď na všetky neprajné komentáre na jej osobu.

Kylie teda konečne prekročila hranicu 1 miliardy amerických dolárov. Ostáva však skromná. Na otázku Forbesu, ako sa cíti po dosiahnutí takého významného miľníka v živote odpovedala, že to vôbec neočakávala, pretože nevie predpovedať budúcnosť. Z úspechu sa ale úprimne teší. A my jej blahoželáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia