Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2019, 13:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž sa smial z recyklovania, keď hádzal chladničku dole z kopca. Musel ju ísť vytiahnuť a čaká ho súd

ZAUJÍMAVOSTI RECYKLÁCIA
Uložiť Uložené

Na svoj boj proti recyklácii bude dlho spomínať.

Neznámy Španiel sa chcel s kamarátom zasmiať na recyklovaní, ale namiesto toho mu hrozí pokuta a súdny proces. Chlapík sa nechal natočiť, keď na vrch kopca pri meste Almeria vytiahol starú chladničku a rozhodol sa ju spustiť do údolia, upozornilo CNN.

Na videu je zachytené aj evidenčné číslo dodávky, v ktorej muž chladničku priviezol, a tak policajti nemali ťažkú prácu s identifikáciou. Muž sa smeje a kričí, nech mu padajúca chladnička ukáže, ako sa správne recykluje.


S kamarátom hádajú, koľko otočiek dokáže v páde urobiť, ale smiech oboch prešiel. Policajti nielenže muža vypátrali, ešte mu aj prikázali, aby sa na miesto vrátil a chladničku z doliny vytiahol hore. Domáci spotrebič potom musel odniesť na správne miesto, kde ho mohli zrecyklovať.

Odporúčané
Odpad slovenských firiem obvykle končí na skládkach. Tento reťazec vytriedi 94 % vlastného odpadu, je to v krajine unikát Odpad slovenských firiem obvykle končí na skládkach. Tento reťazec vytriedi 94 % vlastného odpadu, je to v krajine unikát 17. augusta 2023, 12:00

Súd bude v nasledujúcich dňoch rozhodovať, akú pokutu si muž zaslúži. Okrem toho policajti zistili, že previnilec pracuje v spoločnosti, kde mali uskladnených viac ako 50 práčok v nevhodných podmienkach, a tak začala inšpekcia prešetrovať aj tento biznis.


Domov
Zdieľať
Diskusia