Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2019, 20:41
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zdrogovaný vodič Ján prežil zrážku, pri ktorej zomrela jeho sestra, otec a dvojica manželov

ZAUJÍMAVOSTI AUTONEHODA DROGY
Uložiť Uložené

V krvi vodiča sa našiel pervitín, amfetamín a benzodiazepíny.

V obci Turňa nad Bodvou viezol 20-ročný vodič svojho otca a sestru, no pri tom, ako mal odbočiť z hlavnej cesty na vedľajšiu nedal prednosť 51-ročnému vodičovi, ktorý bol v aute so svojou manželkou. Výsledkom boli podľa polície štyri vyhasnuté životy.

Odporúčané
Slovák nafúkal takmer 6 promile, na mol opitý sa vozil po uliciach mesta Slovák nafúkal takmer 6 promile, na mol opitý sa vozil po uliciach mesta 25. júla 2019, 11:21

Pre objasnenie autonehody samozrejme musel jediný preživší menom Ján podstúpiť toxikologické vyšetrenie. Následne bol už vinník jasný. V krvi 20-ročného vodiča bola totiž zistená prítomnosť pervitínu, amfetamínu a benzodiazepínov.

Polícia v súčasnej dobe ešte čaká na výsledky znaleckého skúmania. Vzhľadom na to, že muž autonehodu spôsobil pod vplyvom psychotropných látok, by malo prísť k zmene právnej kvalifikácie, a teda finálne aj k vyššiemu trestu.

Domov
Zdieľať
Diskusia