Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2019, 18:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prečo hrozí českému raperovi 12 rokov za mrežami? Sleduj nové Freshnews a vyhraj 5000 Kč na burgre

REFRESHER ASAP ROCKY FRESHNEWS
Uložiť Uložené

V najnovších Frehnews sa dozvieš novinky zo sveta hudby a filmov, pozrieme sa na problémy raperom so zákonom a na konci sa dozvieš, ako vyhrať atraktívne ceny.

video

Už niekoľko týždňov môžeš na YouTube sledovať aj náš český kanál, kde pribúdajú videá zamerané na lokálne miesta a osobnosti. Samozrejme, postupne budú pribúdať aj nové diely zabehnutých seriálov a neodmysliteľnou súčasťou sú aj Freshnews,  ktoré vychádzajú každý štvrtok o 18:00. 

V tých najnovších ti dávame možnosť vyhrať poukážku do jednej z najlepších prevádzok v hlavnom meste zameraných na burgre, a to v hodnote až 5-tisíc korún. Pravidlá sa dozvieš vo videu, ešte predtým však pre teba máme aj množstvo dôležitých informácií z domova a zo sveta. 

Povieme si, čo všetko sa stihlo stať v rámci domácej hudby, ako to vyzerá s bizarným uväznením ASAP Rockyho a prečo českému raperovi hrozí 12 rokov za mrežami. Zhrnieme si aj zaujímavé články z našej dielne, ktoré sa oplatí prečítať a veľa ďalšieho.

Domov
Zdieľať
Diskusia