Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2019, 13:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Sylvester Stallone sa cíti podvedený. Rockymu zasvätil celý život, no zo značky nevlastní ani 1%

Sylvester Stallone sa cíti podvedený. Rockymu zasvätil celý život, no zo značky nevlastní ani 1%
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY SYLVESTER STALLONE
Uložiť Uložené

Sly sa však tejto postavy jednoducho nechce vzdať.

Rocky Balboa je bezpochyby tou najikonickejšou postavou Sylvestera Stallona, pričom napísaním scenára k prvému filmu a stvárnením titulného hrdinu sa hercovi definitívne otvorili dvere do Hollywoodu. Koniec koncov, Sly si do dnešného dňa zahral Rockyho už osemkrát. A toto číslo sa s najväčšou pravdepodobnosťou ešte zvýši.

Rocky je ako môj brat. Je to jediný hlas, ktorým môžem povedať, čo chcem bez toho, aby som bol zosmiešňovaný, sentimentálny alebo to znelo hlúpo. Rocky jednoducho nemôže mlčať, takže neustále niečo hovorí a hovorí. A ak to ako scenárista robíte často, vyzerá to, ako by ste sa stratili vo vlastnom výklade. No Rocky niečo skutočne hovorí, a kvôli jeho naivite a spôsobu, akým to hovorí, počúvate. Vie povedať veci, ktoré moje ostatné postavy nie,“ prezradil Sly v nedávnom rozhovore.

Sly
Sly Zdroj: Warner Bros.

Herec tiež dodal, že momentálne pracuje na niekoľkých Rockyho projektoch, ako napríklad seriálový prequel či film, v ktorom by si mal zahrať. Aj napriek všetkej tej láske k jeho postave však Stallone ľutuje, že túto sériu nikdy nemal vo vlastníctve. Ako uviedol herec, po premiére druhého filmu sa to so svojím právnikom pokúšali zmeniť, no neúspešne. Sly sa tak musel uspokojiť iba s vyššou výplatou v tretej časti (a dohodou o zárobku z Rockyho filmov, v ktorých by nehral).

Odporúčané
Sylvester Stallone: Začínal v porne, údajne zneužil 16-ročnú fanúšičku a počas nakrúcania Rockyho 4 takmer zomrel Sylvester Stallone: Začínal v porne, údajne zneužil 16-ročnú fanúšičku a počas nakrúcania Rockyho 4 takmer zomrel 29. marca 2023, 16:30

Herec ďalej vysvetlil, že sa pred premiérou štvrtého Rockyho rozhodol konfrontovať samotné štúdio. „Chlapci, trápi vás vôbec, že som napísal každé slovo, naplánoval choreografiu, bol voči vám lojálny, propagoval to, režíroval to a aj tak nemám ani jedno percento, ktoré by som mohol zanechať svojim deťom?

Stallone ale z celej situácie neobviňuje iba priemysel, ktorý bol voči umelcom nepriateľský, ale aj svoju obchodnú naivitu. A hoci bol za úlohu Rocky veľmi dobre zaplatený, rozhodne ho bolí, že práva na túto postavu vlastní niekto iný. Ani to ho však nezastavilo vo vymýšľaní ďalších a ďalších scenárov, ktoré snáď budú skôr či neskôr skutočne zrealizované. Rockyho predsa nikdy nie je dosť, no nie?

Domov
Zdieľať
Diskusia