Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2019, 23:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C, Strapo aj Maniak sú hosťami na piatom ročníku Ektorovho OKAAAY Open Air

Pil C, Strapo aj Maniak sú hosťami na piatom ročníku Ektorovho OKAAAY Open Air
HUDBA
Uložiť Uložené

Leto môžeš zakončiť jednodňovým rapovým festivalom, ktorý sa bude konať 30. augusta v Hradci Králové.

V súčasnosti už dokáže každý šikovnejší interpret zorganizovať akciu vo vlastnej réžii, čo sa štyri roky po sebe podarilo aj Ektorovi. Jeho OKAAAY Open Air teda tento rok oslávi už päť rokov existencie, pričom zatiaľ každý ročník sa tešil veľkému úspechu. Festival sa bude konať 30. augusta pred klubom Denoche v Hradci Králové. 

Na piaty ročník OKAAAY Open Air festivalu môžeš ísť úplne zadarmo vďaka Refresher Benefitom.

V aktuálnom roku vydal Ektor úspešný sólový projekt Marko, tešiť sa teda môžeš na úplne novú show, v rámci ktorej však zaznejú aj notoricky známe staršie tracky. Chýbať nebudú ani atraktívni hostia, ku ktorým má pražský raper prirodzene kamarátsky aj hudobne veľmi blízko. Okrem Pil C-ho a Strapa je veľmi príjemným prekvapením aj účasť mladého člena Bigg Boss labelu Maniaka, ktorý je známy svojimi energickými živými shows.

Pil C, Strapo aj Maniak sú hosťami na piatom ročníku Ektorovho OKAAAY Open Air

Fanúšikovia v predných radoch by sa mali pripraviť na to, že bude medzi nich skákať už po prvých skladbách, málokto však dokáže zo seba na pódiu (alebo v crowde) nechať toľko, ako on.

Na OKAAAY Open Air Vol. 5 nebude chýbať ani plejáda kvaltiných DJs, vďaka ktorým naberie celá udalosť aj žánrovo trochu iný rozmer. Black Angelika, Hightower, Spinhandz, Specialbeatz, Kwé, Saybon a ďalší predvedú to najlepšie zo svojho repertoára.

Kapacita priestoru je obmedzená, a tak  v prípade, že chceš 30. augusta uzatvoriť festivalovú sezónu v Hradci Králové, odporúčame zakúpiť si lístky čo najskôr v predpredaji. Prípadne, ak si našim predplatiteľom, môžeš ísť na túto udalosť úplne zadarmo.

Pil C, Strapo aj Maniak sú hosťami na piatom ročníku Ektorovho OKAAAY Open Air
Domov
Zdieľať
Diskusia