Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2019, 21:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit a Tomi Popovič majú v klipe krásne ženy a holé zadky. Žijú život ako v Amerike, z aféry do aféry

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Letná rádiovka dostáva príznačný vizuál.

Majk Spirit sa len pred pár dňami objavil vo videoklipe po boku speváčky Ronie, s ktorou dal dohromady letnú rádiovku venovanú nežnému pohlaviu z tak trochu inej perspektívy a o slovo sa hlási aj dnes. Tentokrát hosťuje na skladbe Tomiho Popoviča, ktorá síce uzrela svetlo sveta už skôr, vtedy nám však dvojica sľúbila aj vizuál. 

Ten sa na verejnosť dostáva práve dnes a má všetko, čo sme očakávali. Ženy v plavkách, americké autá, vodné skútre, bazén aj zakalené biele MOET poháre. Speezy aj Tomi Popovič sa bez akýchkoľvek pochýb trafia do vkusu svojich dlhoročných fanúšikov, ktorí sa na aktivitu člena H16 aktuálne určite sťažovať nemôžu. 

O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral samotný Tomi v spolupráci s Randym Gnepom a jednoduchý videoklip pochádza z dielne A-Team. 

Odporúčané
Máš rada jeho prsty, ale viac to miluješ jazykom. Majk Spirit a Ronie vydávajú tanečnú ódu pre ženy Máš rada jeho prsty, ale viac to miluješ jazykom. Majk Spirit a Ronie vydávajú tanečnú ódu pre ženy 19. júla 2019, 10:57
Domov
Zdieľať
Diskusia