Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2019, 10:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Máš rada jeho prsty, ale viac to miluješ jazykom. Majk Spirit a Ronie vydávajú tanečnú ódu pre ženy

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Majk Spirit a Ronie vydávajú letnú novinku.

Majk Spirit už vydal jeden letný hit s Tomim Popovičom, ktorý aktuálne čaká na vizuálne spracovanie, ešte predtým sa však jeho fanúšikovia dočkali spolupráce so speváčkou Ronie. Tanečná novinka s názvom Bam Bam je venovaná ženám a Speezy ju poňal obzvlášť po svojom.

Hudobnú produkciu v tomto prípade doručil legendárny člen AMO Viktor Hazard a ako už býva zvykom, nechýba ani sprievodný vizuál. Ten vznikal v populárnom bratislavskom klube a o jeho tvorbu sa postaral Martin Miko

Bezpochýb sa aj táto skladba bude uchádzať o titul rádiového letného hitu, a tak sa nechajme prekvapiť, nakoľko sa dokáže medzi konkurenciou uchytiť. 

Odporúčané
Majk Spirit podpisuje cecky, slamky sa chytá len v bazéne. S Tomim Popovičom vydávajú letný hit Majk Spirit podpisuje cecky, slamky sa chytá len v bazéne. S Tomim Popovičom vydávajú letný hit 7. júla 2019, 19:24
Domov
Zdieľať
Diskusia