Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2019, 19:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit podpisuje cecky, slamky sa chytá len v bazéne. S Tomim Popovičom vydávajú letný hit

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Speezy a Tomi Popovič vydávajú letnú novinku Stále mladí.

 

V roku 2019 sme sa veľa rapových letných hitov nedočkali, aj keď fanúšikovia právom očakávali nové pozitívne skladby ideálne slnečnému počasiu a bazénu. O slovo sa však teraz hlásia Majk Spirit a Tomi Popovič s novinkou Stále mladí, ktorá nesie všetky prvky typickej rádiovky do teplých mesiacov. 

Jediné, čo jej v súčasnosti chýba, je videoklip. Toho by sme sa však mohli dočkať v dohľadnej dobe, keďže autor skladby Tomi už na svojom Instagrame zháňal ženy, ktoré by v ňom chceli účinkovať. Po dlhšej odmlke sa vrátil a okrem spolupráce so Speezym sa ešte po produkčnej aj exekutívnej stránke postaral o najosobnejšiu skladbu v podaní Rytmusa. 

Keďže patrí Tomi Popovič k rešpektovaným hudobníkom v našich končinách, jeho „návrat“ by mohol priniesť ešte viac spoluprác, zatiaľ sa však necháme prekvapiť. 

Odporúčané
Rytmus vydáva najosobnejšiu skladbu svojho života. Venuje ju synovi Rytmus vydáva najosobnejšiu skladbu svojho života. Venuje ju synovi 6. júla 2019, 22:59
Domov
Zdieľať
Diskusia