Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2019, 11:55
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Sarah Connor túži po smrti Arnoldovho Terminátora a opäť zachraňuje svet. Čo ešte odhalil trailer pre Dark Fate?

Sarah Connor túži po smrti Arnoldovho Terminátora a opäť zachraňuje svet. Čo ešte odhalil trailer pre Dark Fate?
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY TERMINATOR: DARK FATE
Uložiť Uložené

Tvorcovia a herci z nového Terminátora potešili divákov na Comic-Cone v San Diegu až dvomi ukážkami.

Ako už určite veľmi dobre vieš, v americkom San Diegu momentálne prebieha obrovská udalosť s názvom Comic-Con, na ktorom talentovaní tvorcovia a rôzne štúdiá odhaľujú svoje očakávané projekty pred zrakmi miliónov ľudí po celom svete. A inak tomu nebolo ani v prípade nového Terminátora s podtitulom Dark Fate.

Ten mal včera dokonca vlastný panel, ktorého sa okrem producenta Jamesa Camerona (ten sa divákom prihovoril iba prostredníctvom streamu, keďže momentálne natáča Avatara) a režiséra Tima Millera (Deadpool) zúčastnili aj herci, ako Linda Hamilton, Natalia Reyes, Diego Boneta, Mackenzie Davis, Gabriel Luna a Arnold Schwarzenegger.

Spolu s nimi však podľa očakávaní dorazili aj nejaké tie nové zábery, a to konkrétne v podobe krátkeho videa zo zákulisia natáčania. V ňom sa nás všetci zúčastnení snažia presvedčiť, že Dark Fate bude pokračovať v šľapajách Terminátora 2 a že dostaneme ďalší akčný a poriadne intenzívny zážitok. Každému ale musí byť jasné, že sa kvalitám úžasných prvých dvoch dielov rozhodne nepriblíži. Koniec koncov, presvedč sa sám.

No odhaľovanie záberov týmto videom neskončilo. Žiaľ, čerstvý trailer si mohli vychutnať iba diváci prítomní na samotnom paneli, takže máme k dispozícii iba jeho opis. Nová ukážka údajne pozostávala väčšinou z predĺžených scén, ktoré sme videli už v tej predošlej. Zábery tak pozostávali napríklad aj z naháňačky na diaľnici, kde Terminátor v podaní Gabriela Lunu prenasleduje Mackenzie Davis, Diega Bonetu a Nataliu Reyes.

Scéna obsahovala aj prestrelku či Terminátorove rozdvojenie sa, ako nám bolo ukázané už v ukážke predtým. Potom sa na plátne ukázala Sarah Connor, ktorá hrdinsky odrazila útok nového Terminátora a následne preživšej trojici objasnila, ako so synom odvrátila tzv. Judgement Day, zachránila tri miliardy ľudí a zmenila budúcnosť. Trojica žien (Davis, Reyes, Hamilton) sa v ďalšej scéne vydala do chaty v lese, kde stretla zostarnutého Arnieho.

Odporúčané
Tonino Lamborghini predstavuje luxusný smartphone pre náročných Tonino Lamborghini predstavuje luxusný smartphone pre náročných 30. novembra 2013, 0:30

Sarah sa ho okamžite pokúsila zabiť, no postava Mackenzie Davis ju zastavila. A hoci T-800 žije pokojný život so svojím psom, sľúbi, že dievča (pravdepodobne Nataliu Reyes) ochráni. Connor starému Terminátorovi následne oznámi, že keď to celé skončí, zabije ho, na čo Arnold odvetí, že tomu rozumie. Zvyšné scény v ukážke potom ponúkajú už len rýchly zostrih viacerých záberov.

Diváci videli podvodnú sekvenciu s Lindou Hamilton a Nataliou Reyes, ktoré sú uväznené v potápajúcom sa aute a čelia útoku Gabriela Lunu, ďalej lietadlo padajúce z oblohy či vylepšenú Mackenzie Davis v masívnej bitke proti technológii Terminátorov. Na záver bola odhalená ešte scéna Arnolda s Lindou v lietadlovom hangári. T-800 v nej zachráni Sarah pred útokom nového Terminátora a hneď nato mu rozstrieľa tvár, pod ktorou sa odhalí tmavý endoskelet.

Odporúčané
Prvá ukážka z Rýchlo a Zbesilo 7 leakla! Prvá ukážka z Rýchlo a Zbesilo 7 leakla! 29. novembra 2013, 17:18

Okrem vyššie opísaného traileru však bolo potvrdené aj obsadenie jedného nečakaného herca, a to Edwarda Furlonga. Ten si po druhom Terminátorovi opäť zahrá postavu Johna Connora a stane sa tak jediným hercom v sérii, ktorý túto úlohu stvárni viac ako raz. Dark Fate tiež dostalo R-kový rating, čo sa nestalo od tretieho dielu z roku 2003. V kinách teda môžeme očakávať poriadne hrubý slovník, násilie aj krv.

Čo sa samotného príbehu týka, ten nadviaže priamo na druhého Terminátora a bude ignorovať všetky ďalšie pokračovania. James Cameron navyše prezradil, že Arnold Schwarzenneger stvárni celkom nový model T-800. Za réžiou snímky stojí Tim Miller (Deadpool) a okrem zmienených hercov si zahrá napríklad aj Brett AzarSteven Cree, Alicia Borrachero či Lorna Brown. Premiéra je u nás naplánovaná na 31. októbra (říjen) 2019 a pokiaľ sa chceš dozvedieť viac, vstúp do tohto vlákna.

Terminator
Terminator Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia