Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2019, 22:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ľudia a závisť idú ruka v ruke, Koky si ide po milión. S Hasanom majú radšej, keď sú všetci ticho

HUDBA
Uložiť Uložené

Počúvaj novinku od Kokyho, ktorá je predzvesťou nového EP.

Len nedávno vydal Koky track Vsaď si s Viktorom Sheenom, ktorý je súčasťou EP s názvom DA KYKO. To uzrie svetlo sveta už vo štvrtok o polnoci na streamovacích službách, už tradične pod hlavičkou najaktívnejšieho českého labelu Milion Plus. Hosťovať na ňom bude aj Yzomandias, Nik Tento, Jickson, Kamil Hoffmann a taktiež Hasan, ktorého spoluprácu s Kokym máme možnosť počuť ešte tesne pred vydaním. 

Novinka nesie názov Talk a prichádza hneď aj s videoklipom, o ktorý sa postaral kreatívny riaditeľ vydavateľstva Andreas Gold. Už tradične ide o reprezent záležitosť, kde zohráva primárnu rolu samotný rap. Hudobná produkcia pochádza od Conspiracy Flat. 

Bude zaujímavé sledovať, ako verejnosť Kokyho EP dokáže prijať v porovnaní s ďalšími členmi, ktorým sa zatiaľ v posledných dvoch rokoch darí stúpať raketovým tempom. 

Už v sobotu sa zároveň fanúšikovia môžu tešiť na tretí ročník Milion Plus Festu v Hradci Králové, ktorý sa však v najbližších desiatkách minút s určitosťou vypredá v predpredaji. 

Domov
Zdieľať
Diskusia