Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2019, 13:42
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Seriálového Pána prsteňov zrežíruje autor Jurského sveta 2

Seriálového Pána prsteňov zrežíruje autor Jurského sveta 2
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTEŇOV – SERIÁL (RINGS OF POWER)
Uložiť Uložené

J. A. Bayona sa po nemastnom-neslanom Jurskom svete ponorí do sveta Stredozeme.

IndieWire informuje, že J. A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom, A Monster Calls, Sirotinec, Nič nás nerozdelí) zrežíruje prvé dve epizódy hraného seriálu zo sveta Pána prsteňov a Stredozeme. O ňom vieme, kedy približne sa bude odohrávať a taktiež vieme, že so scenárom bude pomáhať autor príbehu pre niekoľko epizód Game of Thrones. Taktiež by malo ísť o najdrahší seriál vôbec. 

Bayona je talentovaný filmár a má za sebou podarené počiny. Pri druhom Jurskom svete ho zradil scenár, a tak dúfame, že sa pri Pánovi prsteňov blysne. Bohužiaľ, to je asi tak všetko nové, čo pre teba máme.

Amazon do tohto projektu naleje stovky miliónov a bude nesmierne dôležité, aby bol úspešný ako po kvalitatívnej, tak kvantitatívnej stránke. Ľudia si budú musieť platiť Amazon a fanúšikovia musia byť spokojní. My dúfame, že sa to podarí a okrem Zaklínača tak dostaneme ďalšie fantasy seriálové dielo, ktoré nás pripúta k monitorom a obrazovkám. Skôr ako o 2 roky sa ho však určite nedočkáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia