Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2019, 11:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda ide ako Ferrari, jeho děvka má telo ako anakonda. Sedí v ukradnutom aute, sleduj jeho jízdu

HUDBA
Uložiť Uložené

Sergeiov album Medusa je vonku, sleduj nový videoklip na track Anakonda.

Sergei Barracuda vydáva ďalší sólový projekt s názvom Medusa, na ktorom nájdeš sedem nových trackov. Všetky sú špecifické tým, že člen AK zvolil opäť úplne iný prístup k tvorbe, tentokrát stavil na viac efektov a odlišný štýl.

Prvá vydaná vec Had so Smackom a Pil Cm sa tešila veľkému úspechu aj napriek absencii videoklipu, teraz už prichádza ďalšia vec doplnená aj o vizuál. Konkrétne ide o track Anakonda, ktorý spracoval snáď najpopulárnejší autor klipov v Česku Jan Strach. 

Sergei má žlté Ferrari, svoju crew a ženy, o ktorých v texte rapuje. O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral DatBoiGetro. Album Medusa vychádza výhradne na digitálnych platformách a Sergei sa už nechal počuť, že vydanie tohto projektu neznamená, že by s Pastorom nevydali spoločný nosič v aktuálnom roku. Nechajme sa teda prekvapiť. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia