Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2019, 18:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias vydáva 32 skladieb, Týnuš Třešničková ukázala tvár. Aj o tom sú nové Freshnews

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+ YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Sleduj nový diel Freshnews s Andreou a Martinom, v ktorých sa dozvieš novinky zo sveta hudby, filmov aj technológií.

Ďalšie Freshnews sú na svete a opäť sa toho stihlo udiať veľa. V domácom rape robí rozruch Yzomandias, ktorý vydáva ďalší rapový projekt, konkrétne mixtape J.Eden 2. Už vieme, že na ňom nájdeme 32 trackov a podľa názvov je väčšina vecí nových. V zahraničnej hudbe zaujala napríklad Miley Cyrus, ktorá v jednej z troch nových skladieb spomenula Nicki Minaj a Cardi B.

Pripravené máme aj novinky zo sveta filmov a seriálov, pričom suverénne najviac to žije okolo Černobyľu. 5-dielný projekt z dielne HBO sa blíži do finále, svet sa však mal možnosť dozvedieť množstvo hrozivých skutočností. 

Andrea a Martin sa pozreli aj na novú reklamu od Gillette, ktorá poukazuje na transgender problematiku otvoreným spôsobom. Na záver si ešte budeš mať možnosť pripomenúť ďalší diel Joe Trendy Show, kde tentokrát prijala pozvanie známa moderátorka. A veru jej dal poriadne zabrať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia