Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2019, 15:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Chris Hemsworth bojoval za to, aby bol Thor v Endgame tučný počas celého filmu

Chris Hemsworth bojoval za to, aby bol Thor v Endgame tučný počas celého filmu
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME CHRIS HEMSWORTH STAR TREK 4
Uložiť Uložené

Chris Hemsworth pri práci na Endgame trávil hodiny v maskérni.

Ak si videl Avengers: Endgame, iste ťa prekvapilo, ako tvorcovia predstavili Thora (Chris Hemsworth). Pribratý alkoholik si okamžite vyslúžil prezývku Fat Thor a stal sa hitom internetu. Na druhej strane sa našlo aj viacero tých, ktorí scenáristov obvinili z toho, že sa vysmievajú z nadváhy a používajú ju čisto ako komický prvok.

Samotný Chris Hemsworth v nedávnom rozhovore pre magazín Variety prezradil, že pôvodne sa počítalo s tým, že sa Thor dostane späť do svojej klasickej formy. Bol to však práve on, kto tvorcov presvedčil, aby Fat Thora ponechali na plátne po celú dobu stopáže.

Thor
Thor Zdroj: Marvel Studios/Disney

„Tá verzia Thora sa mi páčila,“ povedal herec. „Bola odlišná od toho, ako som tú postavu hral. A potom si žila svojím životom.“

Prezradil tiež, že denne strávil v maskérni približne tri hodiny. Herec teda pobiehal po pľaci s poriadnou vrstvou prostetického kostýmu, čo okamžite pútalo pozornosť jeho kolegov. „Ľudia ku mne chodili a hladkali ma ako medvedíka alebo mi hladili brucho, akoby som bol tehotný,“ smial sa Hemsworth.

Odporúčané
Thor: Láska a hrom v potitulkovej scéne odhalil, s ktorým slávnym bohom bude bojovať nabudúce. Čo prekvapivé sa ešte stalo? Thor: Láska a hrom v potitulkovej scéne odhalil, s ktorým slávnym bohom bude bojovať nabudúce. Čo prekvapivé sa ešte stalo? 8. júla 2022, 12:30

„Alebo sa snažili sedieť na mojom lone, akoby som bol Santa Claus. Cítil som sa ako starý dedko s plno deťmi okolo. Ale potom vás to už začne otravovať, keď stále chodí niekto, kto vám obchytkáva brucho.“

Thor
Thor Zdroj: Marvel Studios/Disney

Okrem týchto zábavných historiek sa Hemsworth zmienil aj o tom, prečo odmietol svoju účasť pre ďalší sequel Star Trek. Pôvodne si mal herec zopakovať svoju rolu otca kapitána Kirka.

Pôvodne sa špekulovalo, že Hemsworth odmietol kvôli nízkemu honoráru, ale herec tvrdí, že sa mu proste nepáčil scenár. Podľa svojich slov sa nechcel upísať niečomu, z čoho by bol pri premiére sklamaný.

Najbližšie ho uvidíme po boku Tessy Thompson v Men in Black: International, ktorý do našich kín dorazí 13. júna (červen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia