Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2012 o 12:45
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Novinky okolo Maybach Music Group

Uložiť Uložené

Je to už chvíľa, čo sme tu mali novinku týkajúcu sa Maybach Music. Pravdupovediac, už som sa začínal obávať, že čo sa to vlastne deje, keď nedropovali videá ako na bežiacom páse. Ale v okolí MMG sa predsa stále niečo "melie", tak si to poďme zhr

Je to už chvíľa, čo sme tu mali novinku týkajúcu sa Maybach Music. Pravdupovediac, už som sa začínal obávať, že čo sa to vlastne deje, keď nedropovali videá ako na bežiacom páse. Ale v okolí MMG sa predsa len stále niečo "melie", poďme si to zhrnúť.

Začnime videom na skladbu Bury Me a G z poslednej kompilačky MMG s názvom Self Made, vol. 2 s featuringom od T.I.-a. Cameá si strihli Wale a Gunplay, ktorý si koleduje o "burrial with his dogs", čítaj nižšie.

Posledný víkend prebiehalo natáčanie BET Hip Hop Awards, kde sa chlapci z MMG zaplietli do viacerých konfilktov a postarali sa o rozruch. Rick Ross sa dostal do strkanice s Young Jeezym v backstagei, čo sa ale nevystupňovalo pravdepodobne vďaka prítomnosti peknej hŕstke policajtov. DJ Drama to zhrnul do pár viet, v podstate šlo o výmenu názorov, ktorá sa zmenila na strkanicu a pár úderov. O čo v skutočnosti ide, vedia iba oni. Faktom je, že obaja pôsobia pod Def Jam records a v ich songoch môžeme nájsť pár shots mierených jeden na druhého. O ďalšiu melu sa postaral Gunplay, na ktorého sa stačí pozrieť a vypočuť si 30 sekúnd z jeho vyjadrovania a vieme si spraviť obraz o jeho postavičke. V tomto videu môžete vidieť, ako ho "máruje" 5 členná skupina 50 centových bodyguardov, v ďalšom už dáva na hubu udájne členovi (okolo vidíš ďalších) fiftyho crew. Crazy mofo. Toľko views a mentions, čo má teraz s rôznymi videami, nemal so svojou hudbou za celú kariéru. Najväčšia strata je Gunplayova diamantová MMG retiazka, ktorú si asi zobrali ako suvenír.

MMG budú od 2. novembra na tour do konca roka po celej US. Pravdepodobne sa dočkáme aj európskej tour vo vybraných destináciách, ak to tak skutočne bude, vidíme sa! Rick Ross, Wale, Meek Mill, Machine Gun Kelly.

Novinky okolo Maybach Music Group

To čo vidíte vyššie nie je vtip, je to skutočný cover ku Rick Ross-ovmu ďalšiemu mixtapeu s názvom The Black Bar Mitzvah. I mean, WTF? Vypočuť si ho budeme môcť už 8. októbra, tj. budúcu stredu. Ževraj by sa na tejpe malo objaviť pár trackov s Drake-om. Yolo. Vieš, Drakeova mamka je biela židovská Kanaďanka a tatko je tmavej pleti.

Novinky okolo Maybach Music Group

Coveru sa dočkal aj Meek Mill-ov očakávaný album Dreams and Nightmares, ktorý dropuje už koncom mesiaca, 30. októbra. Uvidíme čo z toho. Okrem spomínaného coveru sa len nedávno dostal von aj tracklist:

1. Dreams And Nightmares (Prod. by Tone the Best Bully for Nightrydas Productions)

2. In God We Trust (Prod. by Black Metaphor for Nightrydas Productions)

3. Young & Gettin’ It featuring Kirko Bangz (Prod. by Jahlil Beats)

4. Traumatized (Prod. by Boi-1da)

5. Believe It featuring Rick Ross (Prod. by Young Shun for Maybach Music Productions)

6. Maybach Curtains featuring Nas, John Legend & Rick Ross (Prod. by Infamous & The Agency)

7. Amen featuring Drake (Prod. by Key Wane and Jahlil Beats)

8. Young Kings (Prod. by Lee Major)

9. Lay Up featuring Wale, Rick Ross & Trey Songz (Prod. by Kane Beatz and Co-Produced by Ashanti “The Mad Violinist” Floyd for The Building Productions, Inc.)

10. Tony Story Pt. 2 (Prod. by Boi-1da)

11. Who Your Around featuring Mary J. Blige (Prod. by Tommy “TBHITS” Brown and Travis Sayles for Darkchild.com)

12. Polo & Shell Tops (Prod. by Cardiak)

13. Rich & Famous featuring Louie V (Prod. by Jahlil Beats)

14. Real Niggas Come First (Prod. by Kenoe and Got Koke for Nightrydas Productions)

15. Burn featuring Big Sean [Bonus Track]

16. Freak Show featuring Sam Sneak & 2 Chainz

Domov
Zdieľať
Diskusia