Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2019, 15:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kim Kardashian mala také úzke šaty, že v nich nemohla ísť ani na toaletu. Jej koža trpela stlačená v špeciálnom korzete

ZAUJÍMAVOSTI MET GALA VOGUE
Uložiť Uložené

Americká hviezda sa na Met Gala pripravovala naozaj poctivo.

Prestížny galavečer Met Gala už síce máme za nami, ale na internete sa postupne vynárajú zábery zo zákulisia celej šou. Jednou z najväčších hviezd večera bola Kim Kardashian, ktorá sa na červenom koberci predstavila v ikonických šatách pripomínajúcich šaty Sophie Loren z roku 1957.

Odporúčané
Katy Perry prezlečená za luster a Kanye West v bombere za 40 €. Aké róby predviedli známe tváre na Met Gala 2019? Katy Perry prezlečená za luster a Kanye West v bombere za 40 €. Aké róby predviedli známe tváre na Met Gala 2019? 7. mája 2019, 12:57

Šaty mali v ľuďoch vzbudzovať predstavu, akoby Kim práve vyšla z bazéna a stále po jej tele kĺžu kvapky vody. Všetko sa podarilo dotiahnuť do dokonalosti a na Met Gala bola Kim stredobodom pozornosti, lenže keď sa niekoľko desiatok hodín pred začiatkom šou pripravovala v šatni a maskérni, nebolo jej všetko jedno.

Šaty boli natoľko úzke, že si musela nasadiť špeciálne vyrobený korzet. Ten jej asistenti zatiahli tak silno, až sa jej vrstvy pokožky začali skladať jedna na druhú. A to Kim v jednej chvíli vyhlásila, že môžu korzet zatiahnuť ešte viac.

Okrem neho musela mať oblečené formujúce kraťasy a na Met Gala ju museli v aute prepraviť postojačky, pretože si v šatách nedokázala ani sadnúť. Ba čo viac, nevedela ísť ani na toaletu. Ako sa hovorí, pre krásu sa trpí.

Domov
Zdieľať
Diskusia