Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. mája 2019, 21:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

„Všechny ty drogy a cigára o tobě mi řeknou pravdu.“ Sheen, Calin, Hasan a Nik Tendo majú najsmutnejší lovesong, počúvaj novinku

HUDBA NIK TENDO
Uložiť Uložené

Viktor Sheen spúšťa predpredaj svojho ďalšieho albumu, ktorý nesie názov Černobílej svět a medzi fanúšikov sa dostane už 17. mája.

Ak by sme dnes dostali za úlohu menovať 5 najlepších mladých raperov z Česka, Viktor Sheen, Calin, Hasan a Nik Tendo by pravdepodobne nechýbali. Nuž, teraz sa táto štvorica objavuje na spoločnej skladbe a svoje kvality dokazuje do beatu od ivanoffa

Novinka dostáva názov Až na měsíc a ide o smutný lovesong venovaný bývalým priateľkam, resp. polovičkám, ktoré chalanom chýbajú. Dočkali sme sa aj sprievodného vizuálu od dvojice Jiří Píša a Andreas Gold, takže novinka má všetko, čo si môže fanúšik priať. 

Najdôležitejšou informáciou však je, že Viktor Sheen dnes zároveň spúšťa predobjednávky svojho nového album s názvom Černobílej svět. Oficiálne uzrie tento projekt svetlo sveta 17. mája, už teraz si ho môžeš na stránke queens.cz rezervovať. Dočkáš sa 15 skladieb a zopár hostí, podstatné však je, že Sheen je v súčasnosti v najlepšej forme a máme teda ďalšieho adepta na projekt roka. Už teraz sa nevieme dočkať záverečného hodnotenia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia